Februarska putovanja – ljubav i vino

februarska putovanja

Pitate se gde putovati u februaru? Želite ovaj mesec da iskoristite za neko mini putovanje ali niste sigurni gde da odete? Mi smo tu da vam pomognemo i damo ideje za februarska putovanja!

Često nas pitate da vam preporučimo turističke agencije i aranžmane za koje mislimo da su ok. Mi retko kad idemo preko agencija. Ipak za obilaske Evrope i Balkana ćemo vam uvek pre preporučiti bilo koju agenciju nego vožnju automobila 800 i više kilometara u jednom pravcu.

Zašto? Zato što i vozač treba da uživa u otkrivanju destinacije isto kao i svi 🙂 

Jasno je da je februar mesec ljubavi i vina, pa tako imate ogroman izbor kada su putovanja u pitanju. Istražili smo ponude za zaljubljene i evo naših predloga:

U SRBIJI

februarska putovanja winery Panajotovic degustacija vina u vinariji podrum vina Vinarija Panajotović

Kada je Srbija u pitanju, uvek sami sebi možete da napravite dobru i zanimljivu turu sve zavisi od vaših želja. Kao što vidite možete da se provedete i za 15 i za 300 evra. Nemate izgovor da ovaj Dan Zaljubljenih ili Dan Vina provedete kao i sve ostale – sa bombonjerom i cvetom! Niko ne potcenjuje cveće i čokoladu, ali putovanje ili izlet se mnogo duže pamte 🙂

Evropa

budapest februarska putovanja

  • Vikend i šoping u Beču – 69e

  • Romantična polja Toskane – 99e

  • Slovenija i terme – uživanje u čarima spa centara – 90e

  • Mađarska na par dana je uvek dobra ideja – a i do nje uvek možete automobilom! – 25e

    Za one koji se spremaju za medeni mesec ili / i žele da pamte ovaj mesec preporučujemo Daleke destinacije Kambodža, Tajland, Vijetnam – Indokina – 1350e! Ovo bi definitivno bio naš izbor u ovom trenutku!

Ukratko stvarno nemate izgovora da sedite kući i vikend ljubavi i vina provedete kao i svaki drugi. Vreme je da tmuran i hladan februar pamtite po nečemu lepom! Srećan put i uživajte u putovanju a ne samo u destinaciji!

 

 

 

 

6 Comments

Оставите одговор