DAN ŽENA? 8. mart ... ŠTA DA JOJ KUPIM?! | PUTOVANJA ANA MARIJA I SAŠA

DAN ŽENA? 8. mart … ŠTA DA JOJ KUPIM?!

DAN ŽENA – 8. MART

Od same pomisli na ovo, može nas zaboleti glava. Nismo se pošteno oporavili od Dana zaljubljenih, al eto, Dan žena stižeeee. Još jedan praznik, još jedna frka.  Naravno da ne znam šta da joj kupim. A ako joj kupim ovo, da li će joj se svideti?  Polako, smiri se, stižu odgovori.

Evo male pomoći. Cvet je uvek ok. Ako i kaže da ne voli cveće, srećna je kad ga dobije (cvet). Plišana igračka. Malo je kliše al može da prođe. Ni slučajno ne dolazi u obzir one kineske igračke, meda sa 3 oka, riba sa nogama i sve to od radioaktivnih materijala. Veš. Neke kul gaćice, majica, malo čipka, ovo-ono. Parfem. Ne kupuj kineske kopije, bolje je odmah odvedi na kožno odeljenje VMA. Nakit. Ne mora biti zlato. Ok je i neka ogrlica, možda Svarovski. Ne zaboravi poruku. Bitna je čestitka, napiši neki lep tekst, ali nikako tipa „Koliko se Zemlja oko Sunca kreće toliko ti želim sreće”. Budi originalan.Slatkiš. neka čokolada, bombonjera, nešto što ona voli. . Vaučer. Neko putovanje, odlazak u SPA, vaučer za kupovinu Ne kupuj šerpe, lonce, varjače, životinje (osim ako nema žeju da ima baš tog kućnog ljubimca), gel za tuširanje, šampon, dezodorans…

 

Ne opterećuj se previše, šta god od navedenog da joj pokloniš, ako je ona prava, biće joj bitna samo pažnja.

SREĆNO u biranju poklona za dan žena 😀

***

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Obaveštavaj me o
guest
2 Comments
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
aprilia29
7 godine ranije

Najdraži poklon koji sam ja dobila od svog muža (a tada momka) je USB koji sam dugo namjeravala da kupim. Time mi je pokazao da me sluša kad pričam, zato, muškarci, slušajte svoje ljepše polovine i vrlo lako ćete znati šta će je obradovati (al da to nije šerpa i slično:))