titanic mardan palace

Titanic Mardan Palace – definicija SAVRŠENOG odmora

Koja je tvoja definicija savršenog odmora?

Svako ima svoju definiciju odmora. Nekom je to avantura, neko voli da se izležava na plaži, neko voli da ga razmaze uslugom u hotelu, neko voli dobru hranu, neko voli da ispija koktele na plaži ispod belog baldahina, a nekome smeštaj nije ni bitan ako u okolini može da vidi mnogo toga…

Mi volimo sve to. Teško nam je da se odlučimo samo za jednu stvar kada su putovanja u pitanju. Ipak, ODMOR je nešto sasvim drugo. Pravi odmor i pravo letovanje u svakom smislu nalazi se iza zidina Titanic Mardan Palace hotela u Antaliji. Bez ikakvog preterivanja, kada se spomenu regeneracija i odmor mislim da će nam još dugo, dugo ovaj hotel prvi padati na pamet.

Putovanje

Naše putovanje smo započeli na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Čarter letom sa agencijom 1A travel, sleteli smo za 2 sata u Antaliju. Osećaj kada, kroz oblake, posmatraš sve te ogromne komplekse hotela koji krase obalu, ne može se uporediti ni sa čim. Jednostavno, znaš da te čeka nekoliko dana bez brige, stresa i bukvalno bez ikakvog razmišljanja u koji god kompleks hotela da se uputiš. Ono u šta smo imali prilike da se ponovo uverimo i utvrdimo gradivo jeste da ljudi ovog kraja znaju kako da zadrže i vraćaju goste iznova i iznova. Ne brojimo letovanja u Antalijskoj regiji, ona su obaveza kojoj se sa uživanjem vraćamo iz godine u godinu, jer je svima nama potrebno par dana kada drugi razmišljaju o svemu, a mi se samo prepustimo šumu talasa i hedonizmu, zar ne?

WOW

Bez komentara ili jedno kratko WOW je sve što ćete izustiti kada se budete peli stepenicama koje vode ka lobiju hotela Titanic Mardan Palace. Kofer će vam brzinom munje zameniti pićem dobrodošlice i jedino što vam preostaje jeste da stres ostavite na tim stepenicama i prepustite se hedonizmu… čim vam se čaša šampanjca nađe u ruci.

Vrlo brzo smo se raskomotili u našoj sobi sređenoj u otomanskom stilu. Na stolu nas je sačekalo vino, kolači i čokolada, a kada smo izašli na terasu bilo nam je jasno da smo upali u Raj. Pogled na drugo krilo hotela, ogroman bazen i plavo more zaslužuju dugo i mirno ispijanje kafe bez društvenih mreža, telefona i ostalih ometača.

Odvojite par minuta i prošetajte sa nama kroz Titanic Mardan Palace

U hotelu Titanic Mardan Palace će vas gristi savest ako previše vremena provodite za laptopom ili na telefonu. Da, ceo kompleks je pokriven mrežom, ali vi ćete, isto kao i mi, namerno zaboravaljati telefon u sobi i namerno ćete biti offline jer ovo mesto samo to i zaslužuje.

Pogledajte ovde šta su drugi rekli o hotelu Titanic Mardan Palace

Bez satova

Kada se prvog dana oslobodite nelagodnosti jer niste tako često na mreži, vreme je da zaboravite i na sat. Tačno vreme za obrok je kada god poželite. Iako postoji satnica za doručak, ručak i večeru u restoranu ili u snek baru na moru, nije problem ako zaboravite na vreme. Naprotiv, mi vam to od srca preporučujemo. U hotelu Titanic Mardan Palace, pored mnogobrojnih restorana širom kompleksa, postoji i a-la-carte restoran koji radi 24/7 i tu možete dobiti sve, od supe, preko glavnih jela i raznih pasti do dezerta kao što su baklave ili sladoled. Što se ostalih aktivnosti tiče, znamo da ćete pratiti naše korake i opuštati se uz sveže voće i neki koktel prvo na plaži, a zatim i ispod baldahina na bazenu. Večeri su rezervisane za uživanje u nekoj od predstava kao što je Vatra Anadolije, a zatim sledi žurka u Mikonos bič baru.

Opet, naš savet od srca je da se ne opterećujte se previše vremenom i ostavite sat pored telefona u sobi, jer tu je vaš lični asistent koji će vas obaveštavati o svemu što se dešava u hotelu. Dovoljno je da proverite ujutru WhatsUp i imaćete jasnu sliku u kom pravcu želite da ide vaš dan. Ne postoji stvarčica o kojoj morate da mislite u ovom hotelu, osim da se obučete, nekad za plažu, a nekad za većeru i da odaberete šta ćete pojesti i popiti 🙂

Ukoliko vam bilo šta zatreba lični asistent će srediti u najkraćem mogućem roku. Mi smo morali da isprobamo njegove usluge i rešili smo da mu damo zadatak da nam posle ponoći nabavi cveće jer smo imali ideju za fotografiju – jedino što je rekao bilo je – „Dajte mi 15 minuta.„. Malo je falilo da ga pitamo koliko ti treba da se spakuješ i kreneš sa nama u Srbiju, ali smo ga ipak, teška srca, ostavili da još nekom ulepša odmor u ovoj palati 🙂

Novi nivo opuštanja

Zamislite sebe kako vas samo nekoliko sati deli od koktela na plaži koja je posuta peskom uvezenim sa Maldiva. Zamislite kako čitate knjigu uz šum mora. Zamislite kako lagano šetate kroz ovaj kompleks uživajući u sveže ispečenim gozlemima ili u Magnumu sa pistaćima. Zamislite kako upijate Sunce na ležaljci pored savršeno plavog bazena, dok vas na stolu čeka sveža lubenica i domaće, preukusne jagode. Zamislite večeri u kojima degustirate najsavršeniju italijansku pastu uz vino. Zamislite sebe kako degustirate najsavršeniji čizkejk uz šampanjac i lagane zvuke violine ili klavira u lobiju. A sada zamislite da to radite 7 ili 10 dana. Zvuči savršeno, zar ne? Tačno tako! Savršeno i skroz moguće.

Razmazite se

Lusteri od Svarovski kristala možda ne mogu da zamene Sunce koje vas greje dok uživate na plaži, ali sasvim sigurno daju pečat ovom hotelu. Mermer uvezen iz Italije i Persijski tepisi po kojima sam šetali bosi, učinili su da se osećamo kao kralj i kraljica ove velelepne palate. Titanic Mardan Palace je više od običnog hotela. Ta palata je mesto koje morate doživeti kakav god da ste tip turiste. Bićete nam zahvalni kada vas razmaze brzom i kvalitetnom uslugom.

Za nas koji smo već neko vreme u braku, ovo mesto je stvarno idealno za beg od svakodnevice i uživanje u zajedničkim trenucima, dok se drugi brinu o svemu a mi se osećamo kao pravi kralj i kraljica.

Medeni mesec u Titanic Mardan Palace hotelu dobija novu dimenziju i ozbiljno vam kažemo da ništa manje niste zaslužili posle svog tog stresa oko venčanja. Ako još niste stigli dotle, imaš našu reč da se ni prosidba u Parizu ne može porediti sa ovom palatom. Prosidba traje samo par minuta, a ovde će se osećati kao princeza tokom celog boravka i to će pamtiti zauvek.

Savršeni odmor ili nešto više od toga

Vreme je da promeniš svoju definiciju savršenog odmora, a Titanic Mardan Palace je savršeno mesto za to. Uživaj 🙂

Ostavi svoj komentar

avatar
  Subscribe  
Obaveštavaj me o