ZATVORI OČI U NOĆI I SLUŠAJ ZVUKE / CLOSE YOUR EYES AND LISTEN THE SOUNDS

 

 

Scroll down for English and video

srbija

 

 

LOKACIJA – Srbija, Beograd, Knez Mihailova ulica

VREME – Subota, uveče, 16. maj 2015. godine

DOGAĐAJ – Noć Muzeja – otvori oči u noći

 

Svake godine idemo na u neki grad na Noć muzeja. Ove godine smo odlučili da to bude Beograd. O tome kako smo se proveli pročitajte ovde NOĆ MUZEJA.

 

Danas želimo da vas upoznamo sa devojkom koja je odlučila da subotu veče umesto u kafićima i kafanama provede u centru Knez Mihajlove ulice svirajući violinu. Beogradsku filharmoniju smo precrtali sa spiska. Zatvorili smo oči i uživali u zvucima violine. Šteta je što neki snovi počinju i razvijaju se na ulici. A možda i nije šteta jer možda za godinu, dve, deset neko neće moći da priušti kartu za njen koncert, ali će se uvek sećati pozitivne energije i zvukova i osmeha koje je širila ulicom kroz koju svi žure.

 

Pogledajte video jer kad smo je zamolili da nam odsvira nešto za blog ona je i zapevala 🙂

 

***

LOCATION – Serbia, Belgrade, Knez Mihailova street
TIME – Saturday evening, May 16, 2015
Events – Night of the Museums – open your eyes in the night

Every year we go to some town on Museum Night. This year we decided to go to Belgrade. Read more about it here – NIGHT OF MUSEUMS, BELGRADE.

Today we want to introduce you a girl who has decided to spend Saturday night in the center of Knez Mihailova street playing the violin, instead in bars and coffee shops. Belgrade Philharmonic was redrew from the list. We closed our eyes and enjoyed the sounds of the violin. Unfortunately some dreams begin and develop on the street. Maybe it is not such a shame, because maybe in a year or two, or ten some will not be able to afford ticket for her concert, but will always remember the positive energy and the sounds and smiles she spread down the street through which we all rushing.

 

Watch the video because when we ask her to play something for our blog she began to sing 🙂

 

 

Ostavi svoj komentar

avatar
  Subscribe  
Obaveštavaj me o