TOP 5 / TOP 10

10 PROIZVODA ZA PUTOVANJE ZA KOJE NIKAD NE BISTE REKLI DA VAM TREBAJU NA PUTOVANJU, DOK NE OTPUTUJETE

PREDSTAVLJAMO VAM TOP 10 PROIZVODA KOJE IMATE U KUĆI A ZA KOJE NIKAD NE BISTE NI POMISLILI DA VAM MOGU ZATREBATI NA PUTOVANJIMA.

Prisetite se starih avantura, sigurno je da vam je svaki od ovih proizvoda barem jednom zafalio (ili ste zažalili što ga nemate). Sve ove stvari zajedno ne teže više od jednog kilograma niti zauzimaju mnogo mesta u koferu. Tako da sledeći put dobro razmislite kad se pakujete, šta želite da nosite sa sobom a ŠTA ĆE VAM STVARNO BITI OD KORISTI.

Pa da počnemo;

TOP 10 PROIZVODA ZA PUTOVANJE, ZA KOJE NIKAD NE BISTE REKLI DA VAM TREBAJU NA PUTOVANJU, DOK NE OTPUTUJETE 🙂

1. UNIVERZALNI NOŽ

Verujem da ovde nema potrebe za prevelikim opisom, ako treba nešto da se seče, iščačka, otvori…. Univerzalna stvar koja vam može biti od pomoći svakodnevno

svajcarski nož

2. KUTIJA ZA HRANU

Ovo je stvar koja će vam sigurno trebati ako volite prirodu, kampovanje ili ako samo volite da idete na izlete. Nema boljeg osećaja neo kad pronađeš predeo koji ti oduzme dah. Ipak, realnost je da mora nešto i da se jede, a u takvim situacijama, kad opadne nivo uzbuđenja naglo raste i pada najlakše se ogladni 🙂 Lepo ponesete sa sobom sve što želite i ne morate da razmišljate da li ćete tamo pronaći nešto za klopu. Super stvar!
posuda za hranu

3. Kutija za sapun

Da, u ovu kutijju za sapun možete da odložite sapun, ali još je bolje da u ovu kutiju, koja se zatvara, odložite sve sitnice na jedno mesto – usbove, kartice, sitne minđuše, ključeve i slično. Barem ćete uvek znati gde vam je šta!

kutija za sapun4. Vakuum kese

Budite iskreni, baba je ovo naručila još kad se prvi put pojavilo u reklami na TVu, ostavila u orman i svi ste zaboravili da to uopšte i imate! E pa vreme je da se ovo iskopa, pogotovo u zimskim mesecima kada su aktuelni glomazni džemperi i kaputi! Leti odlično dođe za peškire za plažu. U svakom slučaju, odlično štedi mesto u koferu! Hvala baba!vakuum kese5. KESICE

Dobijate ih uz svašta nešto. Uz uređaje, kozmetiku… Ipak nikad niste mogli da im nađete primenu, samo se nagomilaju i vi ih naravno bacite, jer za šta biste pobogu mogli da ih koristite! E pa ovo je super stvar da vam bitne stvari ostanu suve. Mobilni, dokumenta, novac… Ove kesice su super stvar, koja menja novčanik, jer u njima možete da nosite novac na plažu (skijanje takođe….), a da se ne pokvasi niti da skupi sav taj pesak.
zip vrece

6. TRAKE ZA OKO VRATA

Da ova traka stvarno može da vas spase od krađe telefona ili novčanika. Samo je potreno da je iskoristite.

traka za oko vrata

7. TESTERI

Dobijate ih u apotekama, prodavnicama, drogerijama… Svaki dan ih dele tu su šamponi, balzami, kreme za lice, telo, ruke… Jednostavno pomažu da ako idete negde za vikend ne morate da nosite celo kupatilo za sobom!

test krema i samponi

8. KOSILI BEBI PUDER

Bez obzira da li imate bebu u kući ili ne, ovo morate da imate gde god da krenete! Njegove primene su beskonačne, ali ono što je najvažnije za žene, ovaj puder je fenomenalna zamena šampona za suvo pranje kose! Stavite ga na kosu, utrljajte, protresite peškirom i skratite sebi muke!

bebi puder

9. MASKA ZA OČI, ZA SPAVANJE

Ovo je nešto što će vam stvarno pomoći da se odmorite kada ste na putu. Možete da spavate dok je dan, ali i ako vam ulična svetla ne daju mira. Koristite je i kod kuće, pa će vam poznati mirisi stvarno pomoći da se odmorite gde god da ste!

maska za spavanje

10. VATA

Nikad se ne zna za šta može da zatreba, ali najbolje što ova stvar radi to je da otklanja buku umesto čepića za uši. Ništa vam ne znači da ste u tropskom raju, ako vam je prozor tačno ispred bazena za decu, sprečite da vam neispavanost i nervoza pokvare odmor! A i nikad se ne zna odakle može da se pojavi domaća promaja 🙂

vata

Šta vi mislite o ovim proizvodima koji mogu da vam spasu putovanje od katastrofe? Da li vi imate nešto da dodate na spisak?

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *