Ana Marija & Saša


Zdravo putnici! Dobro došli na naš blog :)

VOLIŠ PUTOVANJA? Na pravom si mestu! Delimo sa tobom naša iskustva kako bismo ti pomogli da iskreiraš putovanje po svojoj meri. Obilazimo sjajne hotele i smeštaje širom sveta. Biramo za tebe top lokacije koje moraš da posetiš i mesta (restorane) na kojima možeš probati vrhunske lokalne specijalitete. Volimo prirodu, pa često obilazimo i vidikovce. Životinje ćete kod nas videti samo u prirodnom staništu jer daleke destinacije nam nisu strane! Za sada nam je omiljena Šri Lanka. Tamo smo bili već 2 puta i planiramo da tamo odedemo i našu devojčicu Nađu. Naš blog je pun ideja kako da provedete romantične vikende sa voljenom osobom i prijateljima. Od februara 2020. godine naš tim je bogatiji za još jednog člana i zato ukoliko vas zanimaju putovanja sa decom dobićete mnogo saveta i inspiracije koji će vam olakšati putovanje ili vas samo motivisati da krenete na put. A kada se to desi... niko neće moći da vas zaustavi :)

Ana Marija

Ana Marija najviše voli all inclusive putovanja (kao i svaki bik). Voli avanture, penjanja i istraživanja lokacija koje nisu previše popularne. Htela je da bude arheolog ali je život odveo u drugom pravcu. Ima odbranjen master rad na temu internet trgovine u Srbiji. Voli digitalni marketing i kreiranje sadržaja. Uživa u pronalaženju web rešenja za klijente. Ona je mama koja ima svoje omiljene proizvode koje rado deli na društvenim mrežama jer zna da mame nemaju mnogo vremena za istraživanje i zato je uvek tu da im pomogne pri izboru.

Saša

Saša je profesionalni vozač, pc serviser i ekonomista koji se pronašao u digitalnom marketingu. Putovanja su njegova strast i nema te kilometraže koju on ne može da odvoza. Voli automobile i avione. Voli planinarenje i obožava kafu. Obožava Superstar patike. Voli da istražuje misterije i gleda Harry Potera svake zime.

Nađa

Nađa voli da pliva i gnjura. Voli bazene i more, igraonice, Dino parkove i životinje.

NAJAKTIVNIJI SMO NA INSTAGRAMU

PRONAĐI NAS TAMO I ZAPRATI NAS ZA MNOGO LEPIH fotografija i videa koja će vas inspirisati da krenete na putovanje ili vam pomoći da se zabavite, ukoliko putovanja nisu moguća.

Pronađite nas na Instagramu @stiklakafakravata

Na našem YouTube kanalu možete pronaći mnogo interesantnih vlogova i saveta vezanih za putovanja

Ništa detaljnije ne može da opiše putovanje kao video, zato se obavezno prijavite na naš YouTube kanal

SARADNJE

Turizmom se bavimo od 2015. godine.

Zahvaljujući ovom blogu upoznali smo mnogo sjajnih ljudi i ostvarili mnogo saradnji sa velikim brendovima i još većim pričama. Svaki, pa i najmanji apartman ima svoju priču, a mi volimo da je ispričamo i prenesemo ljudima koji nas prate. Sarađivali smo i sa mnogim turističkim organizacijama i agencijama.

S godinama stekli smo iskustvo i sada imamo i agenciju koja se bavi digitalnim marketingom za turizam i ugostiteljstvo. Nema veće sreće za nas nego kada nekom pomognemo da stane na svoje digitalne noge.

Radimo već dugo vremena sa mnogim brendovima kao što su Turkish Airlines, Doncafé, Lilly Drogerie. Velika je lista hotela sa kojima smo ostvarili više od jedne saradnje tokom godina što mnogo govori o tome kakav sadržaj kreiramo. Neki od njih su Mövenpick, Marriott, Sheraton...

Javi nam se

Ukoliko imaš neko pitanje za nas ili želiš da radiš ili sarađuješ sa nama pošalji nam mail. 

  • Živimo u jednom malom gradu u Srbiji
  • info@stiklakafakravata.com