Da budemo iskreni, dešava se i najboljima. Neke stvari se jednostano zaborave! Previdite ih jer su tako očigledne da će vam trebati. A i nekako se podrazumeva da ćete ih, gde god da idete, zateći na istom mestu kao i u vašoj kući ili sobi. Hoteli su mislili na ovo i pomogli su putnicima da se rasterete briga! Besplatne stvari u hotelima možete jednostavno zatražiti od sobarice ili na recepciji. Cilj svakog hotela je zadovoljan gost koji će se kasnije vratiti. Gosti više ne morate da brinete samo pitajte!

Istražili smo besplatne stvari u hotelima koje svako može da dobije!

  • Stvari za ličnu higijenu – četkica za zube, pasta za zube, voda za ispiranje usta, konac za zube, sapun, šampon, regenerator, krema za lice, krema za ruke, maramice, toalet papir, pasta za brijanje, brijač.
  • Knjige, magazini, novine – prelistajte ih! Saznajte nešto više o lokalcima, ko zna, možda nađete i neki koristan kupon!
  • Sveska i olovka – na kraju uvek morate nešto da zapišete! Nema potrebe da budete kreativni, samo pitajte da vam daju 🙂
  • Pribor za čišćenje obuće i pribor za šivenje
  • Kese za pakovanje, kese za smeće i kese za kućne ljubimce (kada vodite ljubimca u šetnju, potrebno je pokupiti za njim, gde god da ste:)
  • Kafa, čaj, sokovi, vino, čokoladice, grickalice, voće… Ukoliko se ovo nalazi na vidnom mestu (ne u mini baru sa istaknutim cenovnikom) besplatno je i nema potrebe da se stidite da uzmete jabuku ili da skuvate sebi kafu, na primer.
  • Pegla i fen za kosu – ne postoji hotel koji može da dobije dozvolu za rad a da nema fen za kosu i peglu!
  • Peškire za kupanje, peškir za noge, peškire za plažu i stolice na plaži – hoteli sa 4-5 zvezdica ove stvari naplaćuju kroz redovnu cenu iznajmljivanja sobe!
  • Prostirka za vežbanje – kao što u nekim hotelima postoje teretane, tako u nekim možete da dobijete prostirku za vežbanje i iskoristite prelepi izlazak sunca za vežbanje napolju…
  • Adapteri za struju, punjači za telefone, tablete i laptopove, usb memorije… Negde čak možete dobiti laptop na korišćenje, ukoliko vam je hitno a vaš niste poneli…

Zavisi od kategorije hotela, ali negde možete da dobijete i besplatnu odeću i obuću ukoliko vam se kofer izgubi na putu i još svašta nešto. Jedno je sigurno, koliko god da ste platili sobu… Bez obzira da li imate polupansion ili vam je sve uključeno u cenu, ako vam nešto zafali, pitajte na recepciji! Nećete biti ni prvi ni poslednji. To je njihov posao i sigurno je da će vam izaći u susret!

Srećan put 🙂

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *