#espressopassion

#espressopassion

Kafa mora biti vrela kao pakao, crna kao đavo, čista kao anđeo i slatka kao ljubav!

***

Kafa taj trezveni napitak, taj moćni hranitelj uma pojačava jasnoću misli, rasteruje teške i tmurne oblake što pritiskaju maštu i, u blesku istine, osvetljava stvarnost!

#espressopassion

Poklon dan, 29. februar, ove godine iskoristili smo kako bismo uživali u kafi, knjigama i cveću! Za kafu je uvek pravo vreme! Skupili smo se na dobro poznatom mestu u Ušću, u Cafe Doncafe, kako bismo se oprobali u latte artu. Takmičili smo se u pravljenju srca u kafi, sa druge strane šanka. 🙂 Koliko god da je istine u vinu, još više ljubavi ima u kafi!

latte art #espressopassion

Nekima je išlo od ruke, pa su divna srca pravili iz prve! Neki su prosipali, neki su pravili krugove. Nekima je trebalo vremena da se uvežbaju, ali najvažnije je da smo se svi dobro zabavili 🙂

latte art #espressopassion

Srca su iskakala iz svakog ćoška 🙂 I svako od nas je na kraju ostavio svoje srce u šoljici kafe!

latte art #espressopassion

Ima nečeg u tome kad piješ svoju kafu, ponosan na sličicu koju si sam napravio! Na kraju ( Čestitke pobednicima! ) najlepša srca su nagrađena kutijom ljubavi! Box of love ruže ne mogu da te ostave ravnodušnim. Jednostavno i elegantno, uklapaju se baš kao kafa i šoljica!

box of love

Verujemo da gledajući ove slike možete da osetite najlepše mirise sveže kafe i svežeg cveća. Februar nije mogao bolje da se završi, a mart definitivno nije mogao bolje da počne 🙂

box of love cveće #espressopassion

Probudili smo strast na najbolji mogući način 😉 #espressoPassion

doncafe cafe espresso passion

Kako vi doživljavate kafu? Da li kafa i u vama budi strast kao u nama? Podelite sa nama na instagramu fotografije sa #espressopassion! Možda se vaša fotografija nađe na nekoj od novih razglednica u Cafe Doncafe #napravisvojurazglednicu! U međuvremenu, uz kaficu, naravno, na Instagramu i u našem novom videu pronađite inspiraciju!

  • Kafa i ljubav su najbolje dok su vruće – Egipatska poslovica

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *