line stikla kafa kravata infinity travel and love

Februarski favoriti! Februar, koji nam je ove godine darovao jedan dan na poklon, da ga iskoristimo kako god mislimo da treba, nosi titulu najdužeg meseca u istoriji čovečanstva, opet 🙂 Ne znam za vas, ali nama se februar taaaaaaako oduži, da ni ne primetimo kad smo ušli u mart!

Za razliku od prošlih godina, ovaj je bio najzanimljiviji, u to ne sumnjamo!

Kada su februarski favoriti u pitanju, prvo ćemo konsultovati statistiku.

FEBRUARSKI FAVORITI – TOP PET POSTOVA KOJE STE NAJVIŠE ČITALI I KOMENTARISALI

  1. besplatne stvari u hotelima Šta to hoteli daju besplatno? Ovaj post je na prvom mestu! 🙂
  2. greške turističkih agencijaGde greše turističke agencije? Kako to mogu da isprave? U oči sajma turizma, a i malo kasnije ovaj post su čitali mnogi! Nadamo se da među čitaocima ima turističkih agenata i vlasnika agencija!
  3. Vinarija PanajotovicFebruar je mesec vina, tako je priča o vinariji Panajotović doživela svoj uspon na našem blogu ovog februara! Ako još niste posetili ovu vinariju, proleće je idealno vreme za šetnju lagumom uz čašu, dve vina 🙂
  4. successful relationship 5 tajni za uspešnu vezu all you need is loveSve što vam treba je ljubav! Februar je poznat kao mesec ljubavi, pa ste tako najviše pretraživali savete za uspešnu vezu, a naši su vam se očigledno dopali! Nadamo se da su vam od koristi!
  5. jedan dan u BeograduNa petom mestu se nalazi priča o danu u Beogradu! Gastronomija i hedonizam za sve ljubitelje dobrih stvari nisu vas ostavile ravnodušnima! Drago nam je zbog toga 🙂

line stikla kafa kravata infinity travel and love

Kada su događaji u pitanju, ovog februara izdvajamo SAJAM VENČANJA u Hajatu i #espressopassion u Cafe Doncafe, Ušće!

Drage mlade, ako se pripremate za vaš veliki dan, sajam venčanja će vam razrešiti sve muke i dileme. Iskreno zbog iskustva na raznim sajmovima nikad nisam mislila da ću bilo šta da pronađem, a kamoli da završim na nekom sajmu!

Što se sajma turizma tiče, ista priča kao i prošle godine – prazni štandovi ( bez ljudi ), mnogo prospekata… Ambasade kao i uvek rade odličan posao i promovišu strane zemlje. Ako nas pitate, da li da idete na sajam turizma? Da li na sajmu turizma može da se pronađe dobra ponuda? Naš savet vam je da krenete pravo u agenciju i završite posao kako treba, ako već nećete sami sebi da organizujete putovanje! Sajam turizma može eventualno da vam posluži kao inspiracija i ništa više. To je naš utisak!

Ovog februara, rešili smo godišnju muku – LOGO! Mnogo nam se dopada i mnogo smo srećni!

Heel Coffee Tiecropped-logo-stikla-kafa-kravata.jpg

INFINITY TRAVEL & LOVE!

Beskonačna putovanja i ljubav!

Box of love, predivne kutije sa cvećem su nas oduševile! One su naša preporuka, ako niste sigurni šta vašoj dami da poklonite za predstojeći praznik! Ove mirisne kutije ostavljaju bez daha!

box of love

Hrana – definitivno vafli! I home-made pizza!

Gde su kafa i cveće, tu je i dobra knjiga, ovog februara smo malo u ljubavi i lakom štivu za opuštanje 🙂

Svi smo se uželeli proleća i cveća, tako da su nam najpopularnije fotografije upravo sa raznobojnim cvećem!

line stikla kafa kravata infinity travel and love

Otkriće meseca je da kad utrljaš luk u bilo koji deo tela, posle nekoliko sati počneš taj ukus da osećaš u ustima! Jeste bljak, ali je kul!

line stikla kafa kravata infinity travel and love

Maska za lice, koja uklanja crvenilo i posle koje se pore ne vide je maska od kurkurme! Pronađite u prodavnici začin kurkurme, nekoliko kašika razmutite sa malo vode, dok ne dobijete smesu kao blato, namažite na lice i posle pola sata, sat isperite! Fenomenalna stvar!

line stikla kafa kravata infinity travel and love

Za kraj ovog posta preporuka za film! Uživajte u martu! Sunce nikad nije bilo bliže 🙂

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *