GARANCIJE ZA PUTOVANJA

Pisali smo o najvećim grehovima i greškama turističkih agencija. Svedoci smo raznoraznih prevara koje su neke turističke agencije izvele. Na kraju došlo je do toga da ljudi veoma malo veruju agencijama i da sve više sami organizuju svoja putovanja.

Nije lepo krenuti na medeni mesec na daleku destinaciju i na aerodromu saznati da vam agencija nije rezervisala smeštaj. Nije lep osećaj kada vam propadne organizacija fabulozne proslave godišnjice braka na obali mora ili u nekom spa centru jer je vlasnik agencije rešio da pobegne sa parama. Sve se ovo dešava i mnogim ljudima su propala putovanja. Uz to izgubili su novac i vreme. To što je neko završio ili nije završio u zatvoru njima ne rešava ništa.

Kako bi se ovo sprečilo smišljena je jedinstvena vrsta osiguranja – garancije za putovanja. Od sada JUTA garantuje bezbednost putnika.

Šta su garancije za putovanja?

Garancije za putovanja su vrsta osiguranja putnika. Agencije, koje su prihvatile ovaj sistem, moraju da dostavljaju spiskove o podacima putnika svakodnevno. U svakom trenutku će se znati tačan status putnika i neće biti potrebe da se putnici sami javljaju ako dođe do neke prevare ili greške. Tako će putnici bit osigurani BESPLATNO.

Kako se garantuje bezbednost putnika?

U slučaju greške ili prevare putnicima će biti isplaćena cela suma u kratkom vremenkom periodu. Ukoliko mogućnosti dozvole putovaće posredstvom druge agencije. Sa druge strane, ako je to potrebno brže će se vratiti kući.

OVO NIJE SISTEM OSIGURANJA PUTNIKA koji su nezadovoljni smeštajem, hranom ili destinacijom. Ovim sistemom JUTA želi da izbegne sve ono što se proteklih godina dešava – a to su prevare agencija.

Kako da znate da ćete biti osigurani?

Potražite znak „JUTA garancija putovanja“ na aranžmanima, katalozima ili u agenciji. Ukoliko ne vidite ovaj znak i agent ne zna o čemu pričate, potražite drugu agenciju koja ima znak „JUTA garancija putovanja“.

GARANCIJE ZA PUTOVANJA

JUTA garancije za putovanja važe samo za turiste koji putuju preko određenih agencija.

Ukoliko se odlučite da idete negde posredstvom agencije naš vam je savet da dobro čitate ugovor pre nego što ga potpišete i da ne putujete preko agencija koje vam deluju neprofesionalno! Putovanje treba da bude stvar uživanja. Na putovanju treba da se oslobodite od stresa a ne da se vratite sa još više nervoze 🙂

SREĆAN PUT! 🙂

 

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *