HOROSKOP PUTOVANJE – ŠTA POKLONITI…

Praznična sezona se bliži i zato je vreme odabrati prave poklone za nama drage ljude 🙂

Svi vole da dobiju poklone na temu putovanja, jel da? Vođeni horoskopom lako možemo svakom pronaći tačku oduševljenja!

OVAN

Najbitnije je da znate šta ovan starno voli. Istražite njihov fejs, instagram… Pogledajte šta lajkuju i na osnovu toga im odaberite poklon. Kada su putovanja u pitanju priredite im avanturu u gde će moći da pokažu svoje takmičarske sklonosti, ili ih jednostavno odvedite na karting stazu da se ižive.

BIK

Bikovi vole luksuz i hranu. Odvedite ih u najskuplji restoran, gde će moći da zadovolje sva svoja čula. Oni uživaju u dobroj hrani, piću i društvu dragih osoba. Oni nisu brzi tako da im prijaju svi hotelski resorti gde će moći da odmaraju, jedu, probaju neku masažu i slično ali da ne moraju da izađu iz kruga hotela.

BLIZANCI

Kupite blizancu enciklopediju ili vodič za neku destinaciju na kojoj nikada nije bio. Blizanci vole da uče i istražuju tako da ako želite da ih odvedete negde nikako ne popustite da ih provedete kroz sve muzeje i naučne centre u okolini.

RAK

Nežni rakovi će se obradovati što ste se ih uopšte i setili. Oni vole prirodu, lepe krajeve i poglede. Povedite ih na mesta na kojima su već bili i budite strpljivi jer vole da staju, razgledaju i da se dive iznova i iznova i iznova…

LAV

Lavovima je nije baš preterano važno gde idu i šta će tamo da rade sve dok ste vi spremni da platite najskuplji aranžman i apsolutno sve njihove prohteve.

DEVICA

Device ne vole da troše i obradovaće se svakoj sitnici, mada ne očekuju ništa od vas. Bitno im je da poklon lepo zapakovan, utegnut i da su boje usklađene. Takođe važno im je da sve što im date bude praktično. Odvedite ih na neki aktivan odmor, gde će oni moći da završe još neki posao ili im poklonite lepo zapakovane mini dozere za putovanja za šampone, balzame i kutiju za četkicu za zube i sapun, sve to naravno u istoj boji.

VAGA

Ovo je najjednostavniji izbor – pronađite najpopularniju destinaciju u ovom trenutku i pošaljite vagu tamo.

ŠKORPIJA

Šta god da poklonite škorpiji ona će iz toga nešto zaključiti o vama. Škorpiju pošaljite na solo odmor jer ona ne voli ništa da deli, a pogotovo ne poklon koji treba da bude samo za nju pripreman godinama u nazad.

STRELAC

Iznajmite veliki džip ili autobus, potrpajte sve njegove prijatelje i vodite ga na putovanje iznenađenja. Krenite u avanturu, uz pesmu i igru i zapamtite – nema spavanja!

JARAC

Jarac voli da plnanira. Pre svega morate mu pokloniti lep planer i olovku. Zatim morate razgovarati o putovanju na koje želite da ga odvedete, kako bi on izračunao da li finansijski to može da podnese. U svakom slučaju bolje im pokažite koliko ste uštedeli jer će ih to više obradovati nego bilo koja destinacija na svetu.

VODOLIJA

Vodolije ne vole dugo da se zadržavaju na jednom mestu tako da su vikend putovanja i kratki odmori kao stvoreni za njih. Poklonite im prelepu sliku sveta kojom će moći da ukrase svoj dom. Ili ih pošaljite na neke uradi sam radionice, sigurno je da će se oduševiti.

RIBE

Ribe ne vole promene i veoma su zbunjene. Njima je sve u haosu i nikako ne mogu da se spakuju. Nisu ljubitelji dalekih putovanja, ne vole dugo da budu van svoje kuće. Zato je najbolje da ih pošaljete na jedan dan u spa centar, da probaju da se opuste.

Da li se slažete sa ovim predlozima? Koji je vaš horoskopski znak i šta bi vas obradovalo za praznike? 🙂

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

7 Comments

  1. Ja sam jarac i najviše volim ove grupovine kupovine 😀

  2. Za mene bika jedno prasence, malo sarma, malo ruska i možemo na kraj sveta, samo polako

  3. Bik, ali nisam nešto u hrani… Ja mnogo volim kad je nešto lepo, kad izgleda onako moćno i romantično. Evo sad na primer Evropa u vreme praznika – fantazija za oči i dušu

  4. Pa nije baš da za lavove nije bitno gde idu… Mi volimo da se pohvalimo nekom luksuznom destinacijom… 5 zvezdica, doručak u sobi i tako 🙂 Svi zasluzujemo najbolje!

  5. Samo ekonomično u ovo ludo vreme, nije baš svima ni do polona ni poklanjanja, treba malo prikočiti. Jesmo potrošačko društvo, al može da se živi i skromnije što se mene tiče

  6. Tako jeeee ja sam strelac i uvek mi bude žao kad negde idem a nije celo društvo sa mnom! Jeste da se lako snađem, ali u ovo doba godine volim kad su mi svi tu i na okupu. Ludiiiiiiiiloooooooooo

  7. Nismo mi ribe zbunjene, samo nam nije najprijatnije u nepoznatom… Ja to rešavam tako što istražim destinaciju na koju želim da idem toliko dobro da se osećam kao kod kuće čim stignem tamo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *