letujete za 1 euro

Ćao ljudi! Hoćete da letujete za 1 euro dnevno?! Pokazaćemo vam kako!!!

Dugo nas nije bilo, sa razlogom! Spremili smo vam mnogo novih tema i radili smo na mnogim novim projektima koje jedva čekamo da podelimo sa vama!

A sad da se bacimo na temu – KAKO DA LETUJETE ZA 1 EURO DNEVNO ?!

Postavili ste nam izazov – LETOVANJE ZA 2 OSOBE, prevoz, smeštaj, osiguranje, hrana, piće, ekskurzija.. sve sve sve za samo 300 eura – da li je moguće?!

Pre svega pogledajte video u kome smo sve objasnili, a onda pročitajte na šta smo trošili novac!

 

Možda nije bilo lako, ali verovali ili ne, potrošili smo manje od 300 eura!

Prvo smo pronašli last minute aranžman. Viva travel je imala najbolju ponudu u tom trenutku i aranžman od 147eura za dvoje – prevoz, smeštaj i osiguranje!

Drugo obavili smo kupovinu u Srbiji. Osnovne namirnice – ovsenu kašu, pahuljice za doručak, plazmu i druge grickalice, supu, čajnu, ribu u konzervi… Takođe za letovanje su potrebne kreme za sunčanje i posle sunčanja! Sve to nas je izašlo oko 50 eura

Kada smo stigli na lokaciju na pijaci smo kupili voće i povrće i u velikom marketu ostale namirnice – mleko, jogurt, jaja, meso, hleb…

Išli smo na jednu ekskurziju od 18 eura. Izašli smo na piće 2x (subotom). Jeli smo giros svaki drugi dan, kao i sladoled. Sve ukupno smo potrošili manje od 100 eura.

Na kraju kad se sve sabere i oduzme uspeli smo da na PRISTOJNO letovanje potrošimo MANJE od 300 eura.

Nismo se mučili, nismo ni u čemu oskudevali. Imali smo sve što nam je potrebno da bi jedno letovanje bilo uspešno – sunce, more, malo koktela, giros, sladoled, dobro raspoloženje i ljubav!

Kao što smo rekli u videu 1 euro dnevno te deli od letovanja ili možda nekog drugog željenog putovanja. I to ne samo tebe nego VAS DVOJE!

Za sve one koji misle da nema šanse da ostave 1 euro dnevno sa strane, setite se da godina ima malo više dana od 300 😉

Ako i dalje mislite da ne možete da uštedite i LETUJETE ZA 1 EURO DNEVNO pogledajte naše ideje za štednju!

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *