kako biste vi reagovali da vas neko ovako iznenadi??

IZNENADI JE

Svi već znate da smo mi često na putu. Nekad se spremamo mesecima, a nekada moramo da budemo spremni za 24 sata.

Kako nam se ne bi desilo da nešto zaboravimo, naučili smo i uigrali smo se tako da (skoro) ništa nikada ne zaboravimo. Za ovo su nam bile potrebne godine zajedničkih putovanja. Ipak da biste nekog spakovali, morate dobro da ga upoznate i da znate šta mu treba, bez čega ne može, a šta ipak možete da izbacite ako kofer ne može da se zatvori 😉

Sada imamo listu za pakovanje i svako zna svoja zaduženja. Postalo nam je rutina – ona pakuje odeću, on higijenu. On sređuje osiguranje i dokumenta, ona skuplja informacije o smeštaju, gradu, zemlji, vremenu. On gugla šta videti, ona skida mape i vodiče u telefon. On pakuje opremu za slikanje, ona ostale gedžete.

Ipak, nije oduvek bilo tako…

Ako se vratimo nekoliko godina u nazad

Imali smo mnogo grešaka. Jednom je ona zaboravila sve kupaće kostime. A on je jednom zaboravio šal, kapu i rukavice… Nekoliko puta smo otišli na destinaciju a da nismo imali pojma ni gde idemo, niti koliko će put trajati. Jednom nam se čak desilo da rezervišemo transfer sa aerodroma kojem nismo bili ni blizu… Da, da.. Za ovih 11 godina zajedničkih putovanja svašta smo doživeli. A sve te greške su nas na kraju zbližile. Sada imamo čemu da se smejemo kad prepričavamo sve te dogodovštine 🙂

Ono što nas je vodilo kroz sve avanture je naša zajednička želja da doživimo više, upoznamo neka nova mesta i probamo neke drugačije ukuse ZAJEDNO.

Vlada mišljenje da su muškarci malo pasivniji i inertniji kada je putovanje u pitanju. Kao što vidite, mi možemo to da opovrgnemo.

Pre svega, složićete se sa nama da su znenađenja divna stvar. Kada smo pogledali video koji je VIP mobile snimio kako iznenađuje svoje najvernije korisnike povodom 10 godina postojanja u Srbiji, počeli smo da se prisećamo naših iznenađenja. Emotivan video koji prikazuje ostvarenje želja naterao nas je da se prisetimo jednog doživljaja koji ona nikad neće zaboraviti.

Koliko smo samo puta pred godišnjicu ili rođendan, kada nas ona druga strana pita šta bismo voleli da dobijemo, odgovorili sa “NE ZNAM“.

Isto tako ni ona nije znala, ali on jeste 😉

Prošle godine slavili smo desetogodišnjicu veze i spremali naše venčanje. Znate već kako je kad se sprema svadba. Treba srediti milion stvari i svi oni nebitni detalji postaju veoma bitni. Ako ne znate, videćete.

U svoj toj gužvi proslava godišnjice je pala u drugi plan.

Bar je ona tako mislila. On je ipak mislio nešto skroz drugačije. Totalno sam je organizovao nedelju dana u Mađarskoj. Budimpešta, banje, spa, wellness, vino, gulaš, kolači, sladoled, krofne. Spakovao je stvari, odeću, higijenu. I verovali ili ne ona ništa nije primetila. Čak je tog dana mislila da je vodi u Novi Sad na ručak, sve dok joj nije dao kutiju sa pasošima!

I tako smo taj mart proveli u Mađarskoj, zajedno otkrivajući novu destinaciju, zaljubljeni kao i prvog dana, slaveći deset provedenih godina zajedno!

Kada smo to objavili na blogu i društvenim mrežama, javilo nam se mnogo momaka koji su hteli da iznenade svoje devojke, verenice, žene vikend putovanjem. Mnogi od njih su sproveli ovu ideju u delo, a dame su ostale zaprepašćene i zatečene, ali najviše srećne. Nisu ni trepnule a našle su se na mestu na kojem su oduvek želele sa svojom jačom polovinom.

I ko kaže da se želje ne ostvaruju?

Sve želje se ostvaruju onda kada zajedno radimo na njima! Želje se ostvaruju onda kada slušamo nama drage ljude i ne bojimo se da pokažemo svoja osećanja. Želje se ostvaruju onda kada znate šta želite i kad se ne bojite da svoje želje podelite sa drugima!

Naša najveća želja je da otkrijemo svet zajedno i na dobrom smo putu da je ostvarimo. Koja je vaša, za sad, neostvarena želja?

HEJ! PROČITAJ I OVO...

1 Comment

 1. Divan tekst i tako istinit. Žmu je čovek mog života veċ 22 godine. Zajedno smo pregurali teške godine, besparicu…težak početak zajedničkog života pre 16 godina.
  Nikada nismo imali priliku za neko zajedničko putovanje…do ove godine. Stisla sam zube i suočila se sa ogromnom tremom…prijavila se u takmičenje na kojem se dobija putovanje.
  I POBEDILA!! 🙂
  Tako sam mog dragog odvela u Beč. I bilo nam je prelepo.
  Veċ planiramo neko novo putovanje 😉
  Velika ste inspiracija, samo da znate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *