NAJJEFTINIJE VS NAJSKUPLJE LETOVANJE NA SANTORINIJU 2021 |
letovanje na santoriniju 2021

NAJJEFTINIJE VS NAJSKUPLJE LETOVANJE NA SANTORINIJU 2021

Dobre vesti za sve ljubitelje letovanja u Grčkoj.


Sve nas je obradovala vest da je WizzAir uveo direktnu liniiju Beograda za Krit. Wizz Air avio kompanija je podelila sa nama još jednu novinu, a to je direktan let iz Beograda za Santorini. 

Letovanje na Santoriniju je posebno po mnogo čemu i sigurni smo da će ovaj potez kompanije Wizz Air mnogi pozdraviti.
Cene karte u jednom pravcu Beograd – Santorini (Thira) kreće od 3.529dinara (oko 30EUR).

Realne cene karata za letovanje na Santoriniju 2021

Klikni ovde da proveriš cenu karte koja te zanima. Wizz air ima 3 opcije – Travel Light gde se putuje samo sa rancem, što je najjeftinija opcija. Zatim postoji opcija Pack&Save koja omogućava da se ponese prtljag od 20kg, torba i carry on kofer u avion i besplatan odabir sedišta. Njskuplja opcija All In& Full Flex gde možete izabrati bilo koje sedište u avionu, poneti kofer od 32kg + torbu + carry on kofer u kabinu. Ova opcija je odlična jer daje mogućnost online izmene leta bez provizije, ali i povraćaj novca u slučaju otkaza leta.

Ukoliko planirate više puta da letite Wizz Air avio kompanijom odlična opcija je i prijava u njihov Wizz Discount Club koja vam omogućava da kupujete karte za sebe i prijatelje/rodbinu po još nižim cenama. Prijava u Wizz Discount Club se obavlja prilikom kupovine karata. Kliknite ovde za više informacija.

Primer za let (cene su trenutne i menjaju se u zavisnosti od potražnje karata, nekad se desi da su letovi dan pred put jeftiniji nego mesec dana ranije, ali nekad su i 4 puta skuplji.) iz Beograda do Thire 13. juna – 

Travel Light je 7059,00 (WizzDiscount 5859,00) Pack&Save 12339,00 (WizzDiscount 10659,00) All In & FF 15179,00(WizzDiscount 13559,00).

DA LI STE SPREMNI ZA LETOVANJE NA SANTORINIJU 2021. GODINE?

Cena deluje primamljivo? Počeli ste da planirate koju haljinu ćete obući za prvo fotografisanje na jednom od „najinstagramičnijih“ destinacija na svetu? Onda vam predlažemo da pogledate naša top 3  predloga za smeštaj na Santoriniju.

Izdvojili smo najjeftiniji, najskuplji i jedan smeštaj sa najboljim odnosom cene i kvaliteta za letovanje na Santoriniju 2021. Period putovanja je od 15.06.2021. do 25.06.2021. Datumi koje smo odabrali su samo okvirni, vi možete odabrati svoje u odnosu na let. Wizz Air leti iz Beograd za Santorini i obrnuto sredom i nedeljom od 13.06. do 26.09.2021.

Booking.com

Najjeftiniji smeštaj na Santoriniju za leto 2021

Kao predlog za najjeftiniji smeštaj na Santoriniju odabrali smo Marousi Rooms sa preko 300 recenzija i ocenom od 8.6/10. Udaljenost do Perisi plaže je 100m. Goste koji su već boravili u Marousi Rooms- u bili su zadovoljni higijenskim uslovima kao i ljubaznošću domaćina. Za 2 osobe za 10 noćenja u ovom smeštaju biće potrebno da izdvojite oko 300EUR.

Najskuplji smeštaj na Santoriniju za leto 2021

Kao jedan od najskupljih i najluksuznijih smeštaja na Santoriniju odabrali smo Alti Santorini Suites sa ocenom 9.5/10. Ako želite da uživate u pogledu iz bazena na koji svaki „suite“ ima direktan izlaz, ako ste ljubitelji doručka sa pogledom od kog zastaje dah i to baš sa vaše terase- onda je ovo pravi izbor za vas. Za 10 noćenja za 2 osobe biće potrebno da izdvojite oko 5.330EUR.

Najbolji odnos CENE i KVALITETA za letovanje na Santoriniju

Potrudili smo se da za vas istražimo sve opcije, pa je tako naš izbor za smeštaj na Santoriniju sa najboljim odnosom cene i kvaliteta pao na Hotel Meltemi Village koji se nalazi u mestu Perisa na samo 350m do plaže sa cenim peskom. Sa ocenom 9/ 10, prelepo uređenim prostorom, autentičnim nameštajem i velikim i brojnim palmama oko bazena jasno je zašto je Hotel Meltemi Village naš izbor. Za 10 dana za 2 osobe potrebno je izdvojiti 1.560EUR.

Santorini je jedno od najpoznatijih letnjih destinacija na svetu. Izdvojio se po nestvarnom kontrastu koji čine bele fasade i tamni vulkanski pesak koji se nalazi duž celog ostrva.

Svakako je u pitanju popularno letovalište koje je želja mnogih turista sveta.

Pronađite više smeštajnih objekata ovde.

Sve informacije o napuštanju zemlje tokom pandemije COVIDa možete pronaći OVDE . Pretražite zemlju koja vas zanima (u ovom slučaju, to je Grčka).

Želimo vam dobro zdravlje i lep odmor.
Vidimo se na Satoriniju!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Obaveštavaj me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments