Otkrivamo vam 5 tajni za uspešnu vezu!

Prvo želimo da vam čestitamo Dan Zaljubljenih i da vam pošaljemo puno ljubavi 🙂 Ukoliko ne slavite ovaj dan čestitamo vam Dan Vina. Mi uvek volimo da iskoristimo priliku da uživamo u ljubavi i vinu a ovaj dan je idealan za to! 🙂 Naš mali ljubavni poklon su 5 tajni za uspešnu vezu koje svaki par treba da zna!

Danas ćete pročitati mnogo statusa tipa – svaki dan treba da se volite a ne samo danas i slično… Slažemo se sa tim, ALI…

Iza sebe imamo 10 godina veze. Uskoro pravimo venčanje i plan nam je da ostanemo zajedno zauvek. Za sve vas koji nas pratite spremili smo specijalitet – 5 tajni za uspešnu vezu

 1. Poljubac i zagrljaj 🙂 Svako jutro, svako veče i kad god se rastajete i vidite ponovo. Bez obzira da li je to na pola sata ili duže!
 2. Razgovor – da, potrebno je da pričate o svemu, bukvalno o svemu. Mi znamo satima da sedimo i da razgovaramo o svemu i svačemu. Ne postoje bitne i nebitne stvari.
 3. Ne pokušavajte da menjate partnera – oboje ćete se menjati vremenom. Svako ima svoja interesovanja i hobije. Nema potrebe da sve radite isto i da tražite od partnera da se oseća isto kao i vi. Svi smo mi različiti i tako treba da bude!
 4. Fokusirajte se na sve ono što je uradio/la dobro. Stvarno nije smak sveta ako se zaboravi određeni datum ili ako se supa presoli. Jednostavno se čovek zanese i svi mi imamo različite periode u našim životima. Poštujte partnerove potrebe i uživajte u lepim stvarima. Svađe su ok, ali nikad ne dozvolite da odete u krevet posvađani! Mi u krevetu nikad ne razgovaramo o problemima i lošim stvarima.
 5. Mali znak pažnje znači ljubav. Zapamtite šta vaš partner voli i iznenađujte ga sitnicama bez ikakvog povoda. Pogledajte zajedno film koji on ili ona voli. Poklonite ružu bez razloga. Kupite mu omiljenu čokoladu kad ste u prodavnici. Uradite nešto umesto nje ili njega. Mnogo malih stvari kojima se pokazuje ljubav znače mnogo kada su duge veze u pitanju.

Ovo su naših 5 tajni za uspešnu vezu. Nismo sve ovo znali kad smo počeli da se zabavljamo, jednostavno su se kockice složile vremenom. Budite tolerantni, razgovarajte i volite se 🙂 Širite ljubav!

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

11 Comments

 1. Divno! Srećan dan zaljubljeniiih

 2. Čestitam srećan dan ljubavi

 3. vau 10 godina svaka cast! Super ste

 4. I posle 10 godina ima ljubavi, super svaka cast

 5. Razgovor i tolerancija su najvazniji u vezi

 6. Divnooo super steeeeee

 7. Jednostavno i savrseno, bravo

 8. Odusevljena sam. Svaka cast na energiji i pozitivnosti! samo napred

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *