Loši pokloni

cropped-male-and-female-signs1.jpg

SVI LOŠI POKLONI NA JEDNOM MESTU!

  1. Dezodarans. Toliko je otrcano da se i moja baka rađe odlučuje za šolju ili vunene čarape. Kad dobijem od nekog dezodorans, iako nikakve poruke nema, ja to shvatim kao smrdiš, naprskaj se ovim.
  2. Lonce, šerpe, varjače i ostali pribor i alat za kuvanje NIKAKO. Ni devojci, ženi, majci, baki…nikom. Jednostavno je nemoguće da se tome obraduju.
  3. Naočari. Ne možeš kupiti nekom naočare jer ne može svakom dobro pristajati svaki model naočara.
  4. Ne poklanjajte bilo šta što ste od Vi od nekog dobili, nije ok. Pogotovo ako se ne sećate od koga ste to dobili, pa se poklon vrati istoj osobi koja je to vama dala.
  5. Preparate za mršavljenje NIKAKO! Sve i da vam je ona to tražila, nemojte se usuditi. Ona će to shvatiti kao potvrdu da je debela, a to vam sigurno ne treba u životu.

 

poklon

____________________________

  1. Garderobu – ne znate sigurno tacne mere u centimetar, ne znate kako će to nesto da stoji. Kupovina garderobe je proces i velika je verovatnoća da nesto nece da valja kad on/ona to obuče. Uglavnom te stvari zavrse kao poklon daljoj rodbini.
  2. Male kućne aparate – vage, miksere, fenove, seckalice i ostale stvari nisu dobar poklon. Poklon treba da koristi osobi kojoj se taj isti poklon daje a ne celom domaćinstvu.
  3. Knjiga sa pogrešnim naslovom i tematikom – Devojka na primer voli cvece i odlučuje da ga gaji. Ako je naslov knjige dvosmislen, tipa: ‚‚Ona voli ruže„, ne mora da znači da se u knjizi uopšte radi o ružama i cvecu. Mozda je to ljubavni roman gde se neko ubija na kraju. Nije baš dobra ideja.
  4. Kućnog ljubimca – ako predhodno doooobro ne ispitaš teren kucni ljubimci su NE NIKAKO! Retko ko ima vremena i volje da se bavi životinjom, osim ako baš, baš ne voli istu. A ne želite da vaš poklon završi na ulici ili u nekom azilu L
  5. BILO ŠTA UPAKOVANO U LOŠU VOLJU I NEGATIVNU ENERGIJU – Ni Anđa nije Bredu dala ostrvo sa namrgođenim licem. Osmeh je poenta, pa makar čokoladna bananica bila u pitanju 😉

 

2 comments on “Loši pokloni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *