mALDIVES

Ćao ljubitelji putovanja! Maldivi? Može! 🙂 Danas ćemo vas upoznati malo bolje sa Maldivima, dati vam savete ako putujete na ova rajska ostrva ili ćemo vam pomoći da ih dovete u svoj dom!

Šta bi mogao da bude LUKSUZNI BEG od realnosti?

Možda vam prvo pada na pamet plavo more i neki hotelski resort, ali luksuz nije samo novac i blještavilo. Nekada je luksuz poljubac, više slobodnog vremena, bilo kakav odmor, masaža, parno kupatilo, dobar komad nakita, kožni novčanik, 3 sata sami u vreloj kupki, hotelski resort daleko od sveta, mirno veče uz knjigu…. Sve je to u današnje vreme LUKSUZ. Većinu tih stvari možete sebi da priuštite, ali to ne radite, jer se, verovali ili ne NE SETITE. E pa, mi smo tu da vas podsetimo! :)

Želimo da vam LUKSUZNI BEG bude uživanje!

Na Maldivima je ovih dana oko 30 stepeni. Ako želite da saznate kako sve to tamo izgleda uživo u ovom trenutku pogledajte kamere sa Maldiva.

Maldivi uživo : http://www.worldincams.com/asia/maldives/

Za Maldive se kaže da su raj na zemlji. Oni koji su ga posetili opisuju ga kao nešto što nije savršeno ali ima odličnu energiju. Takođe, veruje se da mir koji na ovim ostrvima može da se nađe ne postoji nigde na zemlji. Pesak, more, nebo… Plava, bela i zelena boja koje se prelivaju jedna u drugu i čine nešto veličanstveno. To su Maldivi.

IMG_2167-Version-2-1

Za parove koji žele da provedu svoj medeni mesec ili godišnjicu sami sa sobom, uživajući u čaroliji okeana, ronjenju i egzotičnom voću Maldivi su odličan izbor.

Maldivi

Komandoo Maldives Island Resort je jedan od najboljih za mladence i parove, sudeći po utiscima ljudi iz celog sveta.

Maldivi
Komandoo Infinity Pool

Drugi hotel koji se preporučuje je Per Aquum huvafen fushi Maldives koji nudi jedinstvenu uslugu – podvodni wellness.

Maldivi
Kliknite na sliku za više informacija
Maldivi
Kliknite na sliku za više informacija

Na Maldivima možete uživati u jedinstvenom obroku u restoranu ispod nivoa mora dok razne životinje plivaju oko vas. Ovaj restoran nalazi se u sklopu Conard hotela.

Kliknite na sliku za više informacija
Kliknite na sliku za više informacija

Ne možete da se odlučite? Kontaktirajte Discovery travel i oni će vam pomoči da izaberete najbolje!

BONUS Saveti:

 • Pijte flaširanu vodu i njom perite zube, obavezno prokuvajte njihovu vodu pre korišćenja!
 • Valuta: Maldivian rufiyaa, ali se ne preporučuje kupoviina bilo gde osim u vašem resortu jer su cene nenormalno visoke. Kada kupujete u okviru vašeg resorta sve se naplaćuje na račun sobe, kada se odjavite.
 • Ne vole napojnice.
 • Za sve lekove morate imati recept.
 • Ne smete da unesete u zemlju SVINJSKE PROIZVODE, oružje, narkotike!
 • Čuvajte se Sunca više nego bilo gde.
 • Ne smete prenostiti velike korale preko granice.
 • Ne plivajte između ostrva zbog jakih struja.

KAKO DOVESTI MALDIVE U VAŠ DOM?

 • Priuštite sebi uživanje u morskim specijalitetima, kao što je na primer tuna.
 • Uživajte u čaju – ČAJ SA MALDIVA – Prokuvajte vodu, dodajte malo šećera, mešavinu omiljenih čajeva, djumbir, cimet, karanfilic i kardamom (sve ovo možete kupiti u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane). Neka prokuva. Potrebno je da odstoji 5 minuta a zatim dodajte mleko. Neka stoji na laganoj vatri 3 minuta bez ključanja. Zatim izvadite začine i servirajte.
 • Ukoliko ste u mogućnosti potražite i kupite palmino vino.
 • Idite na pecanje!
 • Priuštite sebi spa dan kod kuće ili u nekom od spa centara širom Srbije. Za vas smo odabrali 5 najboljih, pogledajte ih ovde i izaberite koji vam najviše odgovara.

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *