NAJJEFTINIJE VS NAJSKUPLJE LETOVANJE NA KRITU 2021

NAJJEFTINIJE VS NAJSKUPLJE LETOVANJE NA KRITU 2021

Leto 2021. je do skoro žvučalo kao bajka ili prvoaprilska šala. Međutim, situacija je sada drugačija.  Ono što je izvesno jeste da će se mnogi turisti iz Srbije i regiona ove letnje sezone uputiti ka omiljenim letovalištima. Kako vam zvuči album sa slikama LETOVANJE NA KRITU 2021.?

Posebno je interesantno to što i aviokompanije uvode nove letove ka nekim od omiljenih letnjih destinacija.

Najviše pažnje nam je privukla aviokompanija Wizz Air koja od juna 2020. počinje da leti na relaciji Beograd – Heraklion (ostrvo Krit, Grčka). Cena karte u jednom pravcu iznosi 3.529 dinara ( nešto višeod 30EUR)i već sada se može kupiti na sajtu kompanije. Letovi će se obavljati utorkom i subotom sve do druge polovine septembra.

Realne cene karata za let na Krit

Klikni ovde da proveriš cenu karte koja te zanima. Wizz air ima 3 opcije – Travel Light gde se putuje samo sa rancem, što je najjeftinija opcija. Zatim postoji opcija Pack&Save koja omogućava da se ponese prtljag od 20kg, torba i carry on kofer u avion , kao i besplatan odabir sedišta. Na kraju, tu je i najskuplja opcija All In& Full Flex gde možete izabrati bilo koje sedište u avionu, poneti kofer od 32kg + torbu + carry on kofer u kabinu. Ova opcija je odlična jer daje mogućnost online izmene leta bez provizije, ali i povraćaj novca u slučaju otkaza leta.

Ukoliko planirate više puta da letite Wizz Air avio kompanijom odlična opcija je i prijava u njihov Wizz Discount Club koja vam omogućava da kupujete karte za sebe i prijatelje/rodbinu po još nižim cenama. Prijava u Wizz Discount Club se obavlja prilikom kupovine karata. Kliknite ovde za više informacija.

Primer za let (cene su trenutne i menjaju se u zavisnosti od potražnje karata, nekad se desi da su letovi dan pred put jeftiniji nego mesec dana ranije, ali nekad su i 4 puta skuplji.) iz Beograda do Herakliona 16. juna – Travel Light je 6469,00 (WizzDiscount 5269,00) Pack&Save 13029,00 (WizzDiscount 11349,00) All In & FF 15499,00 (WizzDiscount 13879,00)

letovanje na kritu 2021

DA LI STE SPREMNI ZA LETOVANJE NA KRITU 2021. GODINE?

Istraživali smo i cene smeštaja za letovanje na Kritu u drugoj polovini juna. Iz bogate ponude izdvojili smo najjeftiniji, najskuplji i jedan smeštaj sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Najjeftiniji smeštaj na Kritu za leto 2021

letovanje na kritu 2021

Najjeftiniji smeštaj na Kritu jesu Apartmani Artemis koji se l nalaze mestu Malia, na 1.1km od plaža Ikaros i  Kernos. Aerodrom na koji ćete sleteli ako ove godine budete leteli WizzAirom na Krit, udaljen je 27ķm od ovih apartmana. Gosti su ove apartmane ocenili prosečnom  ocenom 9 kada govorimo o čistoći što je apsolutno najbitnija stvar zar ne? Za smeštaj za 2 osobe-  10 noćenja potrebno je izdvojiti EUR 171,00. Ako na ovu cenu dodamo i 2 povratne karte dolazimo do ukupne sume od oko 34.000 dinara što je oko 290EUR.

Ako vam smeštaj nije jedna od najbitnijih stavki kada idete na letovanje i ako želite da prođete što jeftinije, onda je Apartman Artemis pravi izbor za vas.

Najskuplji smeštaj na Kritu za leto 2021

Kao jedna od najskupljih varijanti tu je Stella Island Luxury Resort & SPA.
Ovaj resort se nalazi u mestu Analipsi I najbliža peskovita plaza nalazi se na 300m od njega. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Iraklion koji se nalazi na 15km od resorta. Duž celog kompleksa nalazi se bazen u stilu lagune koji izgleda nestvarno. Sa preko 700 recenzija i prosečnom ocenom 9.4/10 jasno je da se radi o skoro pa savršenom hotelu. Na prvi pogled (ali i na svaki sledeći) imaćete utisak da ste na Maldivima. Cena za 10 noćenja za 2 osobe iznosi 4.200EUR.

letovanje na kritu 2021
Booking.com

Najbolji odnos CENE i KVALITETA ZA LETOVANJE NA KRITU 2021

Za najbolji odnos cene i kvaliteta odabrali smo hotel Floral. Nalazi se u mestu Hersonisos i od aerodroma udaljen je 25km. Nalazi se u srcu mesta Hersonisos i na samo 150m od plaže.
Sa preko 200 recenzija i prosečnom ocenom 9.2, hotel Floral bi mogao da zadovolji vaše potrebe. Za 10 noćenja za 2 osobe potrebno je izdvojiti 440EUR.
Doručak je uračunat u cenu.

letovanje na kritu 2021

Ostrvo Krit se zaista može pohvaliti bogatom ponudom smeštajnih objekata pa ne sumnjamo da ćete pronaći nešto za sebe.

Pronađite više smeštajnih objekata ovde.

Sve informacije o napuštanju zemlje tokom pandemije COVIDa možete pronaći OVDE – samo pretražite zemlju koja vas zanima (u ovom slučaju, to je Grčka).

Želimo vam dobro zdravlje i lep odmor.
Vidimo se na Kritu.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Obaveštavaj me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments