putovanja usrećuju piso krioneri parga impressions

Ovih dana na instagramu postavljamo fotke najlepših i najinspirativnijih mesta na kojima smo bili!

Vikend beg u neku prestonicu ili oblizak nekog turističkog grada je sjajna ideja. Ali na kraju se sve svede na plažu!

Najlepše plaže

Plaže plaže plaže! Plaža plaža plaža! Sunce, more, so!

More leči i o tome smo već pisali! Ali i fotografije mogu dobro da nas izleče!

Da probamo barem na kratko, da spustimo roletne i zaboravimo na ovu kišurinu!

Ovo su najlepše plaže na kojima smo bili!

Čista voda, talasi ili mirno more… Zaljubljenost u obalu i to beskrajno plavetnilo ne prolazi nikad!

KLEOPATRA PLAŽA ALANJA NAJLEPŠE PLAŽE
ALANJA KLEOPATRA PLAŽA

Antalijska magična regija u Turskoj! Kleopatra plaža o kojoj sa oduševljenjem pričamo i posle toliko godina! Vraćamo joj se čim ugrabimo priliku! Talasi i divan pesak! Uf vratite nas odmah tamo!!!

Pasa Nidri najlepše plaže
Pasa Nidri

Lefkada može da se pohvali sjajnim plažama! Toliko divnih ima kao što su Egremni, Katisma, Porto Katskiki.. I sve su one stvarno kao iz bajke! Ipak Pasa plaža na izlasku iz grada Nidri je definitivno mesto na kome možete stvarno da uživate u moru! Bez mnogo turista, jer svi uglavnom jure na popularne plaže 🙂 Najlepši dan na Lefkadi nam je upravo bio ovde.., Da ne pominjemo da postoji prirodan hlad… Ma prava uživancija!

Herceg Novi

Herceg Novi i Igalo su mesta na kojima smo letovali (u isto vreme) i kad se nismo poznavali! Verovali ili ne imamo veliku ljubav prema ovoj plaži, tako da i ona budi veoma osvežavajuće uspomene! Crna Gora od nas uvek ima preporuke 🙂 Sokić pored mora i uživancija može da počne 🙂 Uf već smo osetili tu vrelinu!

putovanja usrećuju piso krioneri parga impressions
Parga – Piso Krioneri

O Pargi sve najlepše! Valtos je divan.. Lichnos isto.. Ali Piso Krioneri ima tu neku čar… 🙂 Pogledajte naš video iz Parge, ako već niste!

Cyprus – Protaras / Kipar – Protaras

Protaras… Kipar! Ova plaža je po nama najsličnija Alanji! Ono što nam se nije dopalo to je što nam je nekako mnogo brzo prošao dan i imali smo utisak da se baš brzo smrklo. Ili smo se samo mnogo dobro proveli na Fig Tree Bay plaži! 🙂

 

Koje su vaše najlepše plaže? Da li se nekoj posebno radujete? Da li neku posebno volite?!

HEJ! PROČITAJ I OVO...

2 Comments

  1. Divna Kleopatra plaza je unistena groznim stopalom u levom donjem uglu fotografije. Kad se postavljaju fotografije i zeli pokazati lepota necega, treba obratiti paznju i na ostale detalje koje ulaze u kadar!

    1. Zao nam je ako Vam se čini da je uništena fotografija, nama je imače jako draga jer nam je to prvo letovanje koje nije Grčka. Tada se nismo bavili blogovanjem, te su fotografije amaterske, a nismo hteli da skidamo slike sa interneta… 😁 hvala na razumevanju 💜

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *