nega pre putovanja novo naučili zanimljivosti Šta smo naučili novo Kada si poslednji put uradio nešto po prvi put Naučite nešto novo

Čovek mora ostati učenik i onda kad postane učitelj.

Svaki dan nosi sa sobom jednu lekciju. Ako dobro obratite pažnju na sve što vam se dešava u toku dana primetićete da svakodnevno vidite, primećujete i učite nove stvari.

Znanje je moć.

Kada biste svaki dan, tokom ove 2016. godine naučili nešto novo, do kraja godine biste znali 366 novih stvari. A zamislite da svakoga dana načinite nekoliko koraka koji će vas približiti ciljevima koje ste sebi zadali? Najverovatnije je da ne bi postojalo ništa za šta biste rekli da je nemoguće!

Svako ko prestane učiti je star, bilo da ima dvadeset ili osamdeset godina.

Iz tog razloga, rešili smo da svakog ponedeljka objavljujemo post koji će sadržati po 7 novih stvari koje smo naučili u toku protekle nedelje!

Danas jeste ponedeljak ali Nova Godina je došla tek u petak, tako da za danas imamo samo 3 nove stvari 🙂

1. januar – Uvek pokažite da vam je stalo! Pokažite ljubav! Pokažite emocije! Mislite na drage osobe čak i kad one ne misle na vas! Prestanite da se ljutite i širite ljubav oko sebe!

– Recite NE, ako vam nešto smeta ili ako nešto ne želite! Izborite se za sebe i svoje potrebe i želje, jer ako to ne uradite želje drugih će uvek biti ispunjene a vi ćete se uvek pitati zašto uvek on/oni a ne ja!

2. januar – Med se nekada zvao ULJE!

– Probudite dete u sebi – spustite se kliskom niz prvu nizbrdicu na koju naiđete!

3. januar – Probajte da pobedite strah, pa makar vrištali pred svima. Život je stvarno previše kratak da biste se bojali svega!

– Usudite se da probate, čak i da pogrešite nije šteta, nego novo iskustvo i verovatno je da ćete nešto novo naučiti!

Šta ste vi novo naučili ovih prvih dana nove godine? 🙂

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *