NOVA GODINA 2019 DALEKE DESTINACIJE

Kuda za doček 2019.? Niste sigurni da li uopšte želite da se smrzavate po metropolama ili ski centrima? Onda smo našli rešenje- daleke destinacije – SUNCE, MORE, KUPANJE ili možda Amerika 🙂

Zašto ove godine ne biste dočekali Novu Godinu na pesku? Ili možda u nekom baru na plaži? Ili još bolje u džungli? Hm, a možda ipak pustinja? Neka izbor padne na daleke destinacije za ovu Novu Godinu, što da ne 🙂

Hajde da vidimo 5 egzotičnih i dalekih destinacija na kojima sasvim drugačije možete da proslavite Novu Godinu 2019.

NOVA GODINA 2019 DALEKE DESTINACIJE

  1. Zanzibar – izaberite Kendwu ili Nungwi i uživajte u nikad lepšem zalasku Sunca, da dovoljan je to uvod za toplu novogodišnju noć na belom, sitnom pesku 🙂 Kako stići? Vrlo lako avio-kompanijom Qatar, iz Beograda preko Dohe. Gde se smestiti pogledajte ovde?
  2. Bangkok – grad koji ili obožavaš ili mrziš! Mi mislimo da u gradu koji, čini se, nikad ne spava možete sjajno da se provedete za doček, na stvarno sve moguće i nemoguće načine 🙂 Kako stići? Vrlo lako aviokompanijom Qatar, preko Dohe. Gde se smestiti pogledajte ovde?
  3. Dubai – osetite čari pustinje! Zaobiđite fensi grad i uputite se ka pustinji! Priča se da je noć tamo i magična i strašna u isto vreme! Kako stići? Vrlo Lako avio-kompanijom FlyDubai iz Beograda. Gde se smestiti pogledajte ovde?
  4. Njujork – ako ste se naježili kada ste pročitali – NOVA GODINA NA TAJMS SKVERU – onda ste rešili dilemu – sedite u avion i pravac Amerika! Kako stići pogledajte ovde? Gde se smestiti pogledajte ovde?
  5. Havaji – zaboravite Maldive i uputite se na Havaje ako tražite topli pesak i žurke do zore! Kako stići? Gde se smestiti pogledajte ovde?

Za svakog po nešto 🙂 Nadamo se da smo vam pomogli da izaberete! Ako se još dvoumite pogledajte i:

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *