NOVA GODINA 2019 EVROPSKI GRADOVI

Odlučili ste da putujete i dočekate NOVU GODINU 2019 na putovanju?

Kako biste lako odabrali GDE da idete, rešili smo da vam skratimo muke i damo predloge za sve što može da vam padne na pamet!

NOVA GODINA 2019 EVROPSKI GRADOVI – predlozi za fantastičan provod i zabavu

  1. KOLMAR, FRANCUSKA – za zaljubljene Kolmar je idealno mesto gde ćete zajedno jesti kroasane, piti kafu i uživati u bajkovito okićenim ulicama grada koji će vam probuditi praznični duh. (Do Kolmara lako možete stići avionom iz Beograda do Bazela + pogledaj ovde smeštaj u Kolmaru)
  2. BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA – mi obožavamo ovaj grad i ako ćete odlučiiš da dočekaš Novu Godinu na ulici – neka to bude, po nama najlepši grad Evrope! Prepustite se predivnim ulicama, izgubite se u njima ili zalutajte u neki spa centar! – (pogledaj ovde smeštaj u Budimpešti, jer do Budimpešte se vrlo lako stiže automobilom ili autobusom)
  3. TALIN, ESTONIJA – ako misliš da si sve video ili videla – uputi se na sever, poseti Talin i isprati staru godinu u velikom stilu. (Do Talina možeš lako stići avionom iz Beograda, ili presedanjem u Dizeldorfu iz Niša + pogledaj ovde smeštaj u Talinu)
  4. VALETA, MALTA – Na Malti može da se radi mnogo toga, ali budite sigurni da će vam 4 dana biti sasvim dovoljno da istražite celo ostrvo. Ako ste ljubitelji serije Igra Prestola, ako volite da budete aktivni čak i tokom praznika onda je Malta baš za vas! (Do Malte se lako stiže WizzAirom + pogledaj ovde cene smeštaja)
  5. MINHEN, NEMAČKA – Ako voliš pivo, onda ovde prestaje potraga za idealnom destinacijom. Ako voliš vatromet, takođe. Bavarske pivnice čekaju! Sa druge strane, ako samo voliš pivo možeš malo više istražiti i pronaći pravi SRPSKI DOČEK, sa našom muzikom, ali NEMAČKIM pivom! Mi smo dočekali 2018. u Minhenu i bilo nam je sjajno – pogledaj ovde kako smo se proveli! Pogledaj ovde cene smeštaja u Minhenu!

Za svakog po nešto 🙂 Nadamo se da smo vam pomogli da izaberete! Ako se još dvoumite pogledajte i:

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *