NOVA GODINA 2019 EVROPSKI GRADOVI - TOP 5 | Štikla Kafa Kravata Saša i Ana Marija

NOVA GODINA 2019 EVROPSKI GRADOVI – TOP 5

NOVA GODINA 2019 EVROPSKI GRADOVI

Odlučili ste da putujete i dočekate NOVU GODINU 2019 na putovanju?

Kako biste lako odabrali GDE da idete, rešili smo da vam skratimo muke i damo predloge za sve što može da vam padne na pamet!

NOVA GODINA 2019 EVROPSKI GRADOVI – predlozi za fantastičan provod i zabavu

View this post on Instagram

Ljubav. Koliko realno provodite dnevno vremena razmišljajući o ljubavi? Da li vam je ona "normalna", "prirodna", "navika", "nešto što se podrazumeva" ili se trudite da "živite ljubav među onima koji mrze" i da radite na svim ljubavima koje imate od srca? Možda nauka ne može da da konkretnu definiciju ljubavi, ali mi znamo da svako od nas može da kaže šta očekuje od ljubavi. Ipak, ono bitnije je koliko možeš da daš za istu? Samo je jedan univerzalan savet za srećnu vezu – nije bitno ko je u pravu sve dok smo oboje na dobitku. Ne dozvolite sebi da se ulenjite – već uradite nešto za svoju drugu polovinu svaki dan. Pokažite mu/joj koliko vam je stalo i ne dozvolite da to ikad zaboravi. Sitnice su ono što nas održava u životu i ono što čini ljubav tako lepom. Reci nam, kome ti ulepšavaš život sitnicama ovih dana?

A post shared by Ana Marija & Saša ✈💜🥂 (@stiklakafakravata) on

  1. KOLMAR, FRANCUSKA – za zaljubljene Kolmar je idealno mesto gde ćete zajedno jesti kroasane, piti kafu i uživati u bajkovito okićenim ulicama grada koji će vam probuditi praznični duh. (Do Kolmara lako možete stići avionom iz Beograda do Bazela + pogledaj ovde smeštaj u Kolmaru)
  2. BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA – mi obožavamo ovaj grad i ako ćete odlučiiš da dočekaš Novu Godinu na ulici – neka to bude, po nama najlepši grad Evrope! Prepustite se predivnim ulicama, izgubite se u njima ili zalutajte u neki spa centar! – (pogledaj ovde smeštaj u Budimpešti, jer do Budimpešte se vrlo lako stiže automobilom ili autobusom)
  3. TALIN, ESTONIJA – ako misliš da si sve video ili videla – uputi se na sever, poseti Talin i isprati staru godinu u velikom stilu. (Do Talina možeš lako stići avionom iz Beograda, ili presedanjem u Dizeldorfu iz Niša + pogledaj ovde smeštaj u Talinu)
  4. VALETA, MALTA – Na Malti može da se radi mnogo toga, ali budite sigurni da će vam 4 dana biti sasvim dovoljno da istražite celo ostrvo. Ako ste ljubitelji serije Igra Prestola, ako volite da budete aktivni čak i tokom praznika onda je Malta baš za vas! (Do Malte se lako stiže WizzAirom + pogledaj ovde cene smeštaja)
  5. MINHEN, NEMAČKA – Ako voliš pivo, onda ovde prestaje potraga za idealnom destinacijom. Ako voliš vatromet, takođe. Bavarske pivnice čekaju! Sa druge strane, ako samo voliš pivo možeš malo više istražiti i pronaći pravi SRPSKI DOČEK, sa našom muzikom, ali NEMAČKIM pivom! Mi smo dočekali 2018. u Minhenu i bilo nam je sjajno – pogledaj ovde kako smo se proveli! Pogledaj ovde cene smeštaja u Minhenu!

View this post on Instagram

Dragi ljudi 🥂🍾 U 2018tu ulazimo spontano, sa rančevima na leđima, upoznajući još jedan novi grad, baš onako kako smo proveli 2017. 🌏 Želimo vam da u 2018. zaboravite na pravila. Želimo vam da vam u 2018. satovi ne određuju vreme. Da ne čekate neko tamo sutra da nešto počnete. Da ne čekate 2019, 2020… da vam bude bolje. Da volite sebe i ljude oko sebe. Da zaboravite sve ružno i da u 2018. uđete tolerantniji i opušteniji. I da se vodite srcem. Samo tako ovaj svet može imati smisla. Zakopajte nervozu, ljutnju, bes i u 2018. uđite otvorenog srca za nove ljude i nove prilike. Želimo vam i da se ne opterećujete planovima, već da slušate sebe, svoje srce i intuiciju. Na kraju želimo da vam se zahvalimo što ste tu 💖 Vidimo se sledeće godine 🙂 #novagodina #novogodisnja #zelja #hello2018 #motivacija #ljubav #nemačka #munich

A post shared by Ana Marija & Saša ✈💜🥂 (@stiklakafakravata) on

Za svakog po nešto 🙂 Nadamo se da smo vam pomogli da izaberete! Ako se još dvoumite pogledajte i:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obaveštavaj me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments