NOVA GODINA 2019 SKIJALIŠTA EVROPE

Voliš da skijaš i želiš 2019. godinu da sačekaš na snegu ili stazi?

Predlažemo ti da odabereš jedan od ovih 5 ski predloga za doček 2019.

Bez obzira da li ćeeš izabrati ski resort ili neku brvnaru, sigurno je da ćeš se pošteno smrznuti i fantastično zabaviti 🙂

NOVA GODINA 2019 SKIJALIŠTA EVROPE – 5 predloga:

  1. Verbier, Švajcarska – za eksperte – 3300 metara nadmorske visine, oštar vazduh i staze za pamćenje! Pogledaj OVDE gde možete da se smestite u Verbieru.
  2. Bansko, Bugarska – za ekonomične – prelep gradić i sjajan ski centar idealni su za one koji planiraju da putuju sa nekim ko baš i nije za ski avanture jer ovde ima zabave i za one koji ne skijaju. Pogledaj OVDE gde možete da se smestite u Banskom.
  3. Insbruk, Austrija – biser Austrije, sjajni restorani, stari grad, istorija i 260km piste za skijanje, pa ko može da odoli? Pogledaj OVDE gde možete da se smestite u Insbruku
  4. Kranjska Gora, Slovenija – iako ima svoj ski centar, mnogi se smeste ovde i skijaju u Austriji, koja je u neposrednoj blizini. Ova opcija je idealna za one koji putuju svojim automobilom. Pogledaj OVDE gde možete da se smestite u Kranjskoj Gori.
  5. Livigno, Italija – za početnike i one koji žele da nauče da skijaju. Pogledaj OVDE gde možete da se smestite u Livignu, jer prave sjajnu žurku u novogodišnjoj noći na stazi.

Još uvek niste sigurni gde ćete za doček Nove Godine 2019? Pogledajte ovde ideje za:

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *