NOVA GODINA 2019 u Srbiji gde, šta, kako? 🙂

Ako stvari pogledamo realno, nema bolje proslave Nove Godine, niti bilo čega drugog, nego u Srbiji 🙂 Ako čitate ovo znači da je NOVA GODINA 2019 u Srbiji vaš izbor. Ili još niste sigurni?

Sigurni smo da se i u vašoj okolini sprema sjajan doček, ali ako ste ipak odlučili da zaobiđete kafanu ili diskoteku, evo 5 predloga za sjajan road trip!

NOVA GODINA 2019 u SRBIJI

  1. Zlatibor – definitivno ima šta da se vidi u okolini. Mećavnik, Sirogojno, Šarganska osmica i još mnogo toga – pogledajte ovde šta još ima da se vidi na Zlatiboru i u okolini. Gde da se smestite na Zlatiboru pogledajte ovde.
  2. Kopaonik – Kop je poznat kao mesto za dobru zabavu, hranu i piče, ali i skijanje. Zato ako ste u ski fazonu provedite par dana na Kopu za doček. Gde da se smestite na Kopaoniku pogledajte ovde.
  3. Niš – Tvrđava, Stambol kapija, Ćelekula, Čegar… na sat vremena vožnje ili manje možete lako stići do Niške banje, Soko banje ili Ribarske banje. Gde da se smestite u Nišu pogledajte ovde.
  4. Novi Sad – u blizini ima mnogo toga da se istraži… Petrovaradin, Sremski Karlovci, Stražilovo, Fruška gora… sam grad ima mnogo prelepih ulica i zdanja, pa nije slučajno što je mnogi nazivaju Atina. Ovo je možda i najlepši grad u Srbiji, pa ako ga niste posetili – eto prilike. Gde da se smestite u Novom Sadu pogledajte ovde.
  5. Beograd – ako ćete negde vrhunski da se provedete onda je to Beograd! Ako ga pogledate sa turističke tačke gledišta, onda je sigurno da ćete lako naći milion stvari koje možete da vidite i doživite. A ono što je najlepše to je što u Novu Godinu možete ući srećniji nego ikad i prošetati se ULICOM OTVORENOG SRCA, kupiti možda crveni nos i uraditi nešto dobro za nekog drugog u Novoj Godini 🙂 Lep osećaj! Gde da se smestite u Beogradu pogledajte ovde.

Za svakog po nešto 🙂 Nadamo se da smo vam pomogli da izaberete! Ako se još dvoumite pogledajte i:

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *