JOURNEY WITHOUT STRESS siguran na putu how to be safe on the road

OTKRIVAMO VAM TAJNU – PUTOVANJE BEZ STRESA

PUTOVANJE BEZ STRESA

Da li ste nervozni kada krenete na letovanje? Da li dok sedite za konferencijskim stolom u drugoj državi, dok pokušavate da sklopite poslovni dogovor života ispod stola kucate porku sekretarici da proveri da li su vaša deca predala sva dokumenta za ekskurziju? Da li ste pod stresom dok ste u hotelu zato što razmišljate o poslu koji ste ostavili kod kuće? Da li na plaži ne možete da se opustite zato što stalno mislite na kućnog ljubimca ili na baštu?

Ukoliko vam se bliži privatni ili poslovni put ovaj tekst će vam biti od velike koristi da zaboravite na stres i uživate u beskrajnom plavetnilu ili sklopite najbolji poslovni dogovor do sada. Krenite na putovanje bez stresa 🙂

TAJNA BROJ 1 – Uvek se fokusiraj na pozitivno!

TAJNA BROJ 2 – Ako ne možeš da poneseš u rukama nemoj ni da nosiš!

TAJNA BROJ 3 – Napravi listu stvari koje treba da KUPIŠ, SPAKUJEŠ I URADIŠ pre nego što kreneš!

TAJNA BROJ 4 – Naspavaj se! Odmoran čovek je srećan čovek koji se lakše suočava sa svakodnevnim situacijama!

TAJNA BROJ 5 – Zabavi se! Ponesi knjigu ili slušaj muziku koja te opušta dok čekaš da se prijaviš na aerodromu ili dok putuješ autobusom.

TAJNA BROJ 6 – Hidriraj se! Uvek sa sobom nosi vodu.

TAJNA BROJ 7 – Jedi zdravo! Voće i povrće su najbolji izbor pred put, zaboravite na nezdrave grickalice i preteške sendviče.

TAJNA BROJ 8 – Biraj odeću i obuću u kojoj se osećaš prijatno. Zaboravi na štikle od 15cm i farmerice koje će sprečiti dotok krvi u mozak.

TAJNA BROJ 9 – Uvek može da se desi da zbog lošeg vremena otkažu let ili da zakasni voz. Morate da budete pripremljeni na to da ako imate zakazano vreme jednostavno morate da krenete ranije za svaki slučaj.

TAJNA BROJ 10 – Sve dok kod sebe imaš kreditnu karticu / novac i pasoš sve će biti ok 🙂

***

Pročitajte još nekoliko saveta za putovanje bez stresa

ŠTA TREBA RADITI PRE PUTOVANJA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *