Vreme je da se zagrejemo tokom praznika! Ako maštate o dočeku u kupaćem kostimu vreme je za inspiraciju! Istražili smo koje su cene i gde sve možete da putujete tokom predstojećih praznika!

ZANZIBAR

Zanzibar je najčešće birana destinacija ove godine! Popularna je tokom cele godine, jer baš nikom neće smetati malo tropske kiše! Nigde nećete doživeti lepše zalazske Sunca. Nigde nećete probati slađe plodove mora i morsku ribu! Nigde pesak nije tako mekan, a more tako toplo i prijatno. Na Kendwa i Nungvi plaži nalaze se hoteli koji će vam omogućiti da se opustite uz piće na plaži, pratiti za vas plimu i oseku i pobrinuti se da doživite odmor iz snova. Ako niste u fazonu odmora već vam treba akcija – tu je plivanje sa delfinima, obilazak Stone Towna, začini, džinovske kornjače, restorani na vodi i još mnogo, mnogo toga čeka vas tamo negde daleko.

Booking.com

EGIPAT

Za sve ljubitelje ALL INCLUSIVE aranžmana tu je jedini i neponovljivi Egipat, barem kada je zima u pitanju. Mnogo hotela je na raspolaganju, a temperatura mora u Hurgadi trenutno je 25 stepeni. Sladoled ili piće, na nekoj udobnoj ležaljci dok vam se pogled gubi u daljini a topli vetrić vam miluje lice zvuči nikad lepše (dok čitate ovo verujem da napolju pada sneg i da lepše je na moru sada!). Možete posetiti moćni Luksor i napuniti se pozitivnom energijom za celu sledeću godinu! Nema na čemu 🙂

1A travel ima sjajne ponude za doček Nove Godine u Egiptu, čije se cene za 2 osobe sa bebom, 8 dana od 28.12. kreću od 1400 evra za All Inclusive uslugu. Ako ste vakcinisani nije vam potrebno ništa osim potvrde o vakcinaciji, a ako niste treba vam PCR test.

Pogledajte aranžmane za Egipat ovde

EMIRATI

Iz Srbije do Ujedinjenih Arapskih Emirata možete stići direktim letom i do Dubaia i do Abu Dabia. Ono što je obavezno to je vakcinacija, kao i test po dolasku na aerodromu. Kada to rešite slobodni ste da istražujete Emirate! Toplo more, bezalkoholni (ali i alkoholni na određenim mestima) kokteli. Lepa hrana i SVE OGROMNO, VELIKO I ŠLJAŠTEĆE čeka vas u ovoj obećanoj zemlji. Mnogi su se odlučili da ostanu tamo i pronađu posao, jer i Dubai i Abu Dabi imaju toliko opcija, da apsolutno niko neće sedeti samo u hotelu! Bašte, zanimljive zgrade, ali i istorija (kratka, ali veoma moćna) privućiće vas da ih istražujete do kasno u noć! Ako niste ljubitelj snega, možda ćete želeti da dočekate Novu Godinu u pustinji! Recite kakav bi to doživljaj bio, zar ne?

Booking.com

BONUS ideje 🙂

Ako ne želite baš daleko da putujete, a želite da dočekate praznike u kupaćem možda da razmislite o SLOVENAČKIM TERMAMA.

najbolje slovenačke terme

Sneg, topla voda + kupaći i obavezno ponesite kapicu za Deda Mraza, jer može biti vrlo romantično.

Nedostaje vam Tajland? I on je opcija! Potrebno je da kontaktirate ambasadu i proverite da li se može tamo! U trenutku pisanja ovog teksta granice su otvorene. Tako da vam i to ostaje kao opcija, ako ste sve ostalo ispucali. Pad tai, gužva u Bangkoku ili pusta plaža samo za odabrane, na vama je da izaberete!

Booking.com

Još jedna zemlja koju možete uzeti u razmatranje jesu Sejšeli! Potrebno je da pribavite dokument kojima vam dozvoljavaju ulazak u zemlju – kliknite ovde za te informacije i formular. Status vakcinacije nije važan, ali vam treba negativan PCR test.

Booking.com

Za ljubitelje PLAŽE i lepih kadrova Maldivi su otvoreni uz PCR test. Šta čekate?!

Booking.com

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *