Vlog Larnaka

 

VLOG LARNAKA

Kipar jeste mesto za uživanje i gde god da se nalazite, nekako ništa nije daleko. Svuda voze busevi, ali u okviru mesta svuda možete da stignete i pešaka. Divne sporedne ulice i stara gradnja sa početka dvadesetog veka oduzeće vam dah, pa nećete ni primetiti da ste možda i prešišali ono što ste tražili. Plava stolarija, bela cigla nateraće vas da pomislite da ste u nekoj bajci. Pogrešno je što agencije vode ture koje traju samo 7 dana. Jeste ovo malo ostrvo ali ima mnogo toga da ponudi. I u tome treba uživati polako, baš kao što lokalci ispjaju svoju kiparsku kaficu u maloj taverni blizu njihove kuće. Za koje god doba godine da se odlučite za putovanje na Kipar, nećete pogrešiti.

Došlo je vreme i za vlogovanje!Neke stvari jednostavno ne mogu da se prenesu kuckanjem, pa nam je malo žao što na ovaj način nismo predstavili i neke lokacije koje smo obišli u prošlosti. Na kraju nam bude žao što niste sve mogli da vidite u nekom od naših postova. Ipak okrenućemo se budućnosti 🙂 No, mi smo ovde da vas inspirišemo da krenete u nepoznato i da to istražite sami, na svoj način.

Trenutno smo na Kipru. Živećemo ovde kao lokalci sledećih mesec dana! Potrudićemo se da vam dočaramo atmosferu sa ovog ostrva kako biste se osećali kao da ste bili ovde.

Ovde možete pogledati slike Aja Nape, a ovde Finikoudes plažu. Mi istražujemo i dalje a vi uživajte uz naš vlog 🙂

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *