Razglednice iz Vićence

Zdravo dragi ljubitelji putovanja vreme je da uživate jer su pred vama razglednice iz Vićence!

Ukoliko ste u potrazi za idealnom destinacijom za vaš medeni mesec ili za putovanje kojim ćete obeležiti neku godišnjicu na pravom ste mestu 🙂

U ovom postu vam šaljemo razglednice iz Vićence! Vićenca je danas jedna od najvažnijih industrijskih zona u Italiji. Ali ne dozvolite da vas ulazak u grad pun fabričkih postrojenja zavara. Sam centar je ukrašen mnogobrojnim crkvama i palatama koje su pod zaštitom UNESCO zbog toga smatramo da je ovaj grad je nepravedno u senci obližnje Venecije i Verone.

I u Vićenci možete da se prepustite sladoledu, šopingu, pici i pastama dok se šetate trgom Kastelo i divite se zdanjima koje oduzimaju dah. Ovo je grad arhitekte Paladija i svi će vas upućivati na njegove velelepne građevine ukoliko se odlučite da barem malo istražite njegovu burnu istoriju.

Mi vam preporučujemo da pogledate naše razglednice iz Venecije a zatim da sami istražite celu ovu italijansku regiju i podelite sa nama vaše utiske!

Razglednice iz Vićence

vicenza-italy-honeymoon

vicenza-italia

vicenca-italija-moorano

window-italy-vicenza

vicenca-italija-medeni-mesec

Razglednice iz Vićence

honeymoon-explore-italy

vicenza-italy-honeymoon-forever-on-honeymoon

Razglednice iz Vićence

vicenza-italy-honeymoon-vicenca-italija-medeni-mesec

Ako su vam se dopale naše razglednice iz Verone, vreme je da ih oživite i pogledate video koji smo napravili za vas i koji će vam pomoći da se za manje od 2 minuta zaljubite u ovaj divni gradić!

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

1 Comment

  1. Savrseno mesto! Divne fotke! Pogtovo ova headline fotka da kazem! 🙂

    Pozdrav! <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *