Sex i Grad iz muškog ugla

SEX i GRAD

Keri- večito nesrećna u ljubavi, ima vezu sa oženjenim muškarcem, potencira originalne proizvode i markiranu garderobu. Ova neodlučna dama nije sigurna šta tačno hoće, ali isto tako nije sigurna ni šta neće. Svakodnevno kuka, plače i žali se. Utehu nađe u muškarcu koji se pojavi u toj seriji ili, naravno, u Zverki.

Miranda- prvi utisak bi bio da je ona jedno ljupko stvorenje, uspešna u poslu, dobra majka i supruga. Međutim… nesposobna je da organizuje svoj život, da uskladi posao i porodicu, jednom rečju žena u haosu.

Šarlot- od svih dama iz serije, ona deluje kao kulturna žena koja ima dobru dušu, patrijarhalno vaspitanje i prefinjenost. Iza svega toga, krije se jedna veoma čudna osoba. Neko ko priča jedno a radi drugo. Sviđaju joj se macho muškarci, a onda se uda za ćelavog bucu koji golim dupetom sedi na njenoj beloj stilskoj sofi. Da ne pominjem da NIKAD nije pogledala svoju vaginu.

Samanta- ova promiskuitetna žena u svakoj epizodi jaše drugog muškarca, o penisu priča čak i dok obeduje. Poznata kao žena niskog morala ali višeg nivoa. Lako ju je kupiti za markiranu torbu ili par minđuša.

Ako zanemarimo humor koji je u TV seriji primetan, moje pitanje za dame koje ovo pročitaju je

SA KOJOM OD OVE 4 DAME SE POISTOVEĆUJETE?

Za koju god da se odlučite, moram vam reći ’’ZATO STE I SAME!’’

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *