City Break Apartments Beograd City Break Belgrade Apartments

Kao što znate odvojili smo jedan vikend kako bismo posetili Beograd. U Beogradu uvek ima nešto novo da se istraži i doživi. Više o našem hedonističkiom vikendu u prestonici možete pronaći ovde —> Jedan dan u Beogradu!

Znate kakav je Beograd. Brz i razigran. Da biste bilo šta uspeli da završite u Beogradu potrebno je da se dobro odmorite i naspavate. City Break Apartments Beograd je naš izbor 🙂

Za smeštaj u Beogradu, odabrali smo City Break Apartments – apartman Parlament 2

aparman u centru beograda

beograd apartman u centru

City Break Apartments Beograd ima u ponudi veliki broj luksuznih i modernih apartmana! Od njihovih mnogobrojnih apartmana odlučili smo se za apartman Parlament 2. Ovaj apartman je smešten u Vlajkovićevoj ulici i gleda na Parlament 🙂 A iza ćoška je centar! Kad god biramo smeštaj uvek se pre odlučimo za centar grada jer je tu centar svih zbivanja. To je po nama najvažnije kada ste turista. Nećete trošiti vreme i novac na prevoz iz okoline grada do centra koji nikako ne želite da propustite da obiđete. Uvek ćete moći mnogo više da obiđete!

City Break Apartmani u centru beograda

Zbog posla kojim se bavimo, naravno potreban nam je WiFi, a u ovom apartmanu smo imali najbolji ikada! Čak nam je bilo žao što nismo stigli da snimimo i editujemo video kako bismo ga odande postavili na Internet.

Apartmani beograd City Break

Dnevna soba nosi sa sobom priču Mona Lize. Slike koje vise na zidu su delo autora koji je pre nekoliko godina imao projekat Mona Liza. Slikao je ljude u tom čuvenom Mona Liza stilu. Mislimo da je fenomenalno što su odlučili da ovim slikama ukrase apartman jer je zahvaljujući tome dobio pravu notu doma. Nećete se osećati kao kod kuće (ipak ste turista i potrebna vam je promena, na bolje 🙂 i biće vam veoma prijatno, što je za svaku pohvalu!

City Break apartments beograd apartmani

Što se kuhinje tiče, jedino što smo kuvali bila je kafa i čajevi 🙂 Nismo imali vremena za eksperimentisanje, ali ako dolazite na duže sigurno je da ćete pronaći sve šerpe i lonce koji su vam potrebni. Još jedan plus je i mašina za suđe!

U apartmanu ćete pronaći peglu, dasku za peglanje i fen za kosu, tako da to stvarno nema potrebe da vučete sa sobom!

City Break apartments

Spavaća soba je predivno ušuškana. Na zidu su slike karnevala iz Venecije i nema televizora (jeeeeeeeej) tako da ćete se naspavati kao beba!

Štikla Kafa Kravata City Break Apartments Beograd apartmani centar

U sledećem videu možete pogledati room tour 🙂

Postoji parking za goste u neposrednoj blizini ako želite da ostavite automobil na ceo dan. Takođe se možete parkirati na bilo kom parking prostoru, sve dok poštujete pravila, plaćate parking i obraćate pažnju da li je neko mesto rezervisano ili nije 🙂 Za više informacija kontaktirajte parking servis u Beogradu!

 

gde odesestiNAZIV SMEŠTAJA – City Break Belgrade Apartments

srbija

Lokacija – Vlajkovićeva 7, Beograd

Vrsta smeštaja – Stanovi/Apartmani

Kontakt: viber +381 600 900 307 & office@city-break.rs

Cena – $$

Naše iskustvo – 8

 

HEJ! PROČITAJ I OVO...

8 Comments

  1. Prelijepi, Odlični apartmani. Uvek sam gost kad dolazim u BG

  2. Savrsene fotografije – izgleda kao pravi dom

  3. Uživam u vasim postovima – ljubav i romantika isijavaju

  4. Savrseno mnogo mi se dopada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *