Terhmana Laško Terme Laško beg od realnosti

Terme Laško smo već okarakterisali kao jedne od najboljih termi u Sloveniji.

U današnje vreme svi radimo i više nego što treba. Zbog toga nam treba podsetnik da je potrebno voditi računa o telu isto kao i o računu u banci.

Na kraju krajeva, lepo kažu da je telo jedino mesto u kome morate da živite do kraja života!

Zato je pravo vreme za odmor i relaksaciju onda kada NEMATE VREMENA ZA TO. Spa i wellness su pravi način da se zahvalite telu što se junački bori sa svakodnevnim stresovima, besovima, izazovima

Laško je banja u istočnoj Sloveniji, poznat po wellnesu, pivu i festivalu cveća.

Lekovita svojstva ovog mesta su poznata još od davnina. Temperatura vode ide i do 35 stepeni.

Kada krenete u Wellness avanturu nikad ne znate šta će vas sačekati. Ali uvek imate velika očekivanja, pogotovo kada je Slovenija u pitanju.

Da li je ovaj hotel sa 4* ispunio naša očekivanja?

Hotel Wellness Park Laško ima prelepi lobi koji nas je oduševio čim smo stigli. Sobe su lepo uređene i posebna pažnja je posvećena detaljima. Ovaj hotel ima i svoj parking, tako da o tome ne morate da razmišljate.

Čim smo stigli žurili smo da ostavimo stvari i pobegnemo u spa centar. Plivanje, bazeni i sauna su nam bili preko potrebni. Topla voda nakon debelog minusa stvarno zna da reši mnogo problema!

Znamo da nas razumete 🙂

Brzo smo se spremili za SPA i krenuli. Na samom ulasku nas je iznenadio sam izgled bazena. Ceo objekat je u obliku kupole, ali nas su oduševili mali bazeni (đakuzi) koji su bili podignuti iznad bazena. Stvarno nesvakidašnje i veoma dobro iskorišćen prostor. Zatvoren bazen je kanalom povezan sa spoljnim, tako da ste već za nekoliko trenutaka npolju, u istom toplom bazenu ali na svežem vazduhu.

Dobro je poznato da, kada se prepustimo SPA čarima, poslednji izlazimo iz vode. Što se nas tiče, SPA bi mogao da radi celu noć…

Posle spa, naravno hrana

Terme Laško nas nije razočaralo što se hrane tiče. Ukusna hrana i dobro vino, za bika nema boljeg provoda od hedonizma.

Posebnu pažnju obraćamo na vafle, jer ih nismo degustirali od letos. Malo nutele i šumskog voća definitivno nas je razmazilo do krajnih granica!

Ako se odlučite da ovde dođete i proslavite godišnjicu ili medeni mesec, znajte da ni zbog čega ne morate da napuštate hotel.

Sve vam je tu od frizera i prodavnica, preko bilijara i biblioteke do bazena, teretane i sauna.

Šta nam se još dopalo dopalo? Kada smo izašli na sporedni izlaz i prešli most preko reke Savinje našli smo putić kroz šumu. Ova oaza mira i spokoja je definitivno hajlajt odmora. Put inače vodi do grada Laško, ali sasvim lepo možete da uživate u odsjaju vode i pogledu na okolne planine. Terme Laško su pravo mesto na kojem smo se vratili prirodi i ozbiljno uživali u tome bez obzira na vreme!

Okolina hotela

Veoma blizu hotela nalazi se supermarket. Autobusi staju ispred hotela a železnička stanica je udaljena oko 300 metara. Na žalost voz zna da pravi buku, pa može na trenutak da pokvari mir i spokoj. Sreća pa projuri za nekoliko sekundi 🙂

***

Odmor od par dana nekad ume više da umori nego da odmori. Na svu sreću naše iskustvo u Termama Laško je prevazišlo sva naša očekivanja. Ovo je jedno od onih mesta na koje jedva čekamo da se vratimo. Pad iz raja u realnost malo boli, ali barem smo regenerisani i spremni da se obračunamo sa svakodnevnim izazovima!

Da li su Terme Laško prava stvar za medeni mesec?

DA.

Zašto?

Možete do njih autom. Imaju bogat sadržaj, možete da povedete ljubimca i ljubazno osoblje. Razmaziće vas. Hotel je visoke kategorije. Mi smo uživali.

***

Više informacija o hotelu pronađite na sajtu Terme Laško : https://www.thermana.si/en

***

Ovo putovanje je planirano i organizovano u saradnji sa Odeon World Travel http://www.odeontravel.rs/.

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *