Vikend za dvoje - Hotel Izvor Aranđelovac utisci | Štikla Kafa Kravata Saša i Ana Marija
hotel Izvor Aranđelovac

Vikend za dvoje – Hotel Izvor Aranđelovac utisci

Da li vam ovo zvuči kao poznati scenario?

Požuri!

KRENI!

UBRZAJ TEMPO!

Samo još ovo da završim! 

Možda bih mogao još ovo da obavim danas.

To do listi nema kraja danas… 

Nemoj sada, sutra ćemo.

Ajde da gledamo film? -Imam još neka posla, stižem uskoro…

Da li vam je sve ovo poznato?

Sigurni smo da je odgovor potvrdan! Na žalost, jureći za svakodnevnim potrebama, zapostavljamo one najbliže!

Koliko puta ste samo rekli BEŽIMO IZ GRADA OVOG VIKENDA, pa to ostavili za neki sledeći, pa za sledeći, pa za sledeći… Možda se nikada nije ni desio? Možda je došlo vreme za letovanje, pa je vikend otišao u drugi plan? Možda imate decu, pa želite da provodite što više vremena sa njima?

Na kraju dana se samo onesvestite i sutra sve kreće iznova. To do lista, nemam vremena i ostali izgovori.

Možda ste mladi, a možda imate dug staž.. nije bitno, ali znamo da imate izgovor zašto ćete još ovaj vikend provesti radno.

Da li možete uopšte da zamislite svoj dan bez obaveza? Samo jedan dan bez to do liste i bez MORAŠ ovo i bez JOŠ SAMO OVO…?

View this post on Instagram

Da li je luksuz nedostižan? 🙊🙉🙈 Pravi luksuz je odvojiti vreme za drage osobe. Luksuzno je pokazati osećanja. Luksuz je uživati u društvu dragih ljudi. Luksuz je ponedeljkom raditi ono što voliš. Luksuz je uopšte raditi ono što voliš. Luksuz je pokazati osećanja. 🤑Novac više nije nikakav luksuz jer mnogi u toj trci izgube vreme. A vreme je najveći luksuz našeg doba. 💰⌛ 💖💫👑Šta je za vas luksuz? Da li biste mogli danas da usporite? Razmislite šta je za vas luksuz. Gde možete da ga pronađete? Iako vam se čini kao nemoguća misija da ubacite par sati nedeljno u raspored za malo opuštanja, probajte. 🛎 Gde god da ste trenutno, na poslu, na putovanju, na treningu… zastanite na par trenutaka i donesite odluku da se ove nedelje posvetite sebi i dragim osobama. ⏳💖🌎 #ahoteli #hotelizvor #arandjelovac #4everonhoneymoon #medenimesec #spacenter #spawellness #vremejezaspa #ljubav #odmor #putovanja #couplegoal #coupletravel #hubby #wifey #bae #ponedeljak #luxury #luxurylifestyle

A post shared by Ana Marija & Saša ✈💜🥂 (@stiklakafakravata) on

Rešili smo da vas odgovorimo od radnog vikenda ovim postom i nagovorimo vas da odete na vikend za dvoje! Zaslužili ste!

Zamislite da ostavite sve obaveze i povedete dragu osobu na romantičan vikend. Spa centar, bazeni, topla mineralna voda, slana soba, sauna, masaža… Zvuči primamljivo? Još bolje izgleda na snimku:

Znate li šta je još bolje? DOŽIVETI TO!

Sad smo vam već zagolicali maštu, zar ne?

Trip Advisor kaže da je spa centar hotela Izvor u Aranđelovcu najbolji u Srbiji.

Prošle godine smo sastavili listu top 5 wellness i spa centara u Srbiji. Hotel Izvor je sebi obezbedio mesto u tom postu. Zato smo rešili da proverimo kako stvari stoje danas!

Što se nas tiče ovo je jedno od onih mesta koje slobodno možemo da uporedimo sa Slovenačkim termama.

Prijatna atmosfera. Uvek možete da nađete slobodnu ležaljku. Lagana muzika, sjajno osvetljenje. A ono što je najvažnije temperatura je idealna, što znači da kada izađete iz bazena nije hladno! Dakle, mala tropska, wellness i spa oaza nedaleko od Beograda.

View this post on Instagram

5 RAZLOGA DA OVOG VIKENDA ODETE U SPA 🌊 🌊- 1. PLIVANJE (da li je potrebno objašnjavati koliko blagodeti plivanje donosi telu?) ⏳- 2. SAUNA – izbacuje toksine iz organizma ⌛- 3. SLANA SOBA – ako imate problem sa alergijama i kijavicom slana soba neka vam postane druga kuća! 👑- 4. Spa i Wellness programi vam mogu pomoći da se oslobodite stresa, ali sa druge strane spa i wellness vikend može biti i romantičan.🍓🥂🍾 Đakuzi, lagana muzika, šampanjac, jagode i lepi mirisi bude maštu, zar ne? 😉 🍁- 5. Ako vas je uhvatila jesenje depresija, spa je savršen način da se vratite u one tople letnje dane i podignete raspoloženje 💫 ❓Koji su vaši razlozi za spa beg?❔ #4everonhoneymoon #medenimesec #izvor #hotelizvor #romantika #ljubav #srbija #arandjelovac #romance #couplegoals #travelblogger #travelblogger #travelblog

A post shared by Ana Marija & Saša ✈💜🥂 (@stiklakafakravata) on

Hotel Izvor po nama je odličan izbor za romantičan vikend odmor. Jednu stvar vam preporučujemo od srca – ostavite laptop kući ili u kancelariji, a telefon zaključajte u sef!

Isključite se i posvetite se vašoj drugoj polovini

Još vas nismo ubedili da rezervišete ovaj vikend samo za vas dvoje?!

Evo šta sve možete očekivati ako odete na vikend sa voljenom osobom

  1. Povezaćete se ponovo! Budimo realni, sav taj posao vas, hteli vi to da priznate ili ne, udaljava! Povežite se ponovo!
  2. Oslobodićete se stresa! Zamislite jedan zen dan, bez napetosti, stresa i žurbe. San snova, zar ne?
  3. O tome koliko su spa i wellness centri korisni za vaš organizam, već smo pisali ovde!
  4. Bićete srećniji! Znate ono kad ustanete sa osmehom? E baš to 🙂
  5. Probudićete romantiku! Zbližite se ponovo, romantična večera, vino, lagana muzika zvuče savršeno, krenite odmah!
  6. Bićete produktivniji! Znate ono kad se kompjuter zabaguje, pa ga vi resetujete i on radi kao nov? E upravo to će vam se desiti! Bićete kao novi, verovatno će vam se javiti neke nove ideje i imaćete više motivacije za rad!
  7. Jedva ćete čekati sledeći vikend da ponovite to isto!

Šta kažete jeste li spremi za RESETOVANJE?!

 

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obaveštavaj me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments