Već smo pisali o našoj ogromnoj ljubavi prema Antalijskoj regiji. Najbolji hoteli u Antaliji se nalaze u ovom tekstu.

Klikni ovde i pročitaj naših 5 omiljenih aktivnosti koje ne propuštamo u Antalji.

Želimo da ti predstavimo 5 najboljih hotela u Antaliji i okolini Ova regija ima mnogo sjajnih hotela koji zaslužuju i više od 5 zvezdica. U ovim hotelima će te razmaziti maksimalno i oni su mesto za prave hedoniste i sve koji žele odmor od SVEGA. Znamo koliko je teško odabrati hotel, pogotovo kada je izbor toliko veliki. Baš iz tog razloga suzili smo ti pretragu na 5 veličanstvenih najboljih hotela u Antaliji.

Koji god da odabereš – zavidimo ti!

Resorti u Turskoj su posebni zbog ultra all inclusive usluge – koja uglavnom podrazumeva sve što ti padne na pamet i još više od toga.

Šta podrazumeva ultra all inclusive?

Ultra all inclusive podrazumeva sve obroke – doručak, ručak, večeru, užine… razna pića od vode, preko sokova i kafa do šampanjca… a la carte restorani… sportske i zabavne aktivnosti (kao što su predstave, žurke, akvabik, golf, grupni sportovi i tako dalje – u zavisnosti od resorta), ležaljke i suncobrani, aqua park, zabavni park, animatori, wifi, parking… spa & wellness… uglavnom sve što hotel poseduje – verovatno je uključeno u cenu, ali morate se dobro raspitati šta NIJE uključeno u cenu. U IC Green Palace, na primer nisu bile uračunate u cenu samo masaže, dok sve ostalo može slobodno da se koristi…

Ono na šta mora da se obrati pažnja jesu „sitnice“ oko kojih se mora dobro informisati pre rezervacije idealnog odmora u bilo kom hotelu koji podrazumeva ultra ili klasičan all inclusive – jer su svima nama bitne drugačije sitnice i na njih je potrebno obratiti malo više pažnje pri raspitivanju i istraživanju hotela.

Kako putovati?

Mi smo putovali i samostalno, preko bookinga i preko agencije 1A Travel.

Šta je bolje? Zavisi naravno od ponude 🙂 Nekad se desi da agencija ima mnogo bolju ponudu nego booking i zato uvek treba dobro isproveravati šta sve ulazi u datu akcijsku cenu 😉 Birajte pametno.

EVO 5 VELIČANSTVENIH

Najbolji hoteli u Antaliji

Podeli sa nama koji ti se najviše dopao ili utiske ako si neki već posetio/la?

HEJ! PROČITAJ I OVO...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *