Glamping u Srbiji – 3 razloga da kreneš odmah

Šta je GLAMPING?

Glamping je mešavina glamura i kampovanja, najjednostavnije rečeno. Kada birate glamping birate boravak u prirodi, ali ne onaj stari i tradicionalan (za koji se slažemo da ima svoju čar, ne osporavamo ga i volimo ga isto kao i pre) gde sami sa sobom u divljini podižete šator, nosite sa sobom sve što vam je neophodno i uživate pod zvezdama u vreći za spavanje. Umesto svega toga glamping vam pruža utočiste, sav luksuz današnjice, ali daleko od svega, u prirodi, pod zvezdama, ali ipak zaštićeni od vetra, kiše i snega, u udobnom i toplom krevetu, sa kuhinjom i kupatilom. Malim ali slatkim moglo bi se reći.

Za koga je GLAMPING?

Za sve ljubitelje prirode koji ne žele da se odreknu luksuza kao što je krevet i najjednostavnije rečeno – wc šolja.

  • Za parove koji bi želeli da provedu noć pod zvezdama u prirodi
  • Za ljubitelje prirode koji sada imaju decu i misle da bi im bilo sigurnije da imaju i krevet, a ne samo šator
  • Za starije koji nisu više za šator, ali bi voleli da se prisete tog mira
  • Za sve oni kojima fali mir i spokoj koji pruža samo priroda (i životinje)
  • Za sve one mlađe koji bi se upustili u avanturu, ali nisu sigurni da bi „preživeli“ bez modernih spravica kao što su krevet, kuhinja, tuš i wc šolja

Gde to mogu da nađem u Srbiji?

Pogledajte kako to izgleda u Zasavici

Trenutno u Zasavici postoje dve kućice – Mozak na pašu i Mirka. Mi smo boravili u Mirki i mogu vam reći da je iskustvo jedinstveno. Budite se sa kravicama, konjima, pticama… uživate u detoksu od uređaja. Praktično provedete ceo dan napolju, a onda umesto u šator idete u svoju kućicu, imate veliki krevet, društvene igre i praktično klasično kampovanje zamenite za ovaj fantastičan doživljaj.

U videu možete pogledati naš celokupni doživljaj iz Zasavice

I na kraju koja su to 3 razloga da ovog momenta kreneš?

  1. Bićete okruženi prirodom i životinjama sve vreme. Magarci, konji, krave… biće radoznali, želeće da se druže, a želećete i vi. Biće svežeg vazduha i biće mnogo cvrkuta ptica. Imaćete beskonačno mnogo staza za šetnju i uživaćete u ponovnom povezivanju sa prirodom.
  2. Glamping je jedinstveno iskustvo za sve one koji vole prirodu ali nisu ludi za kampovanjem. Luskuz velikog kreveta i jutarnje kafe u prirodi je nešto što morate sebi priuštiti kad-tad.
  3. KOMFOR to je ono što ovo iskusvo čini jedinstvenim – u kućicama ćete pronaći SVE što i u najluksuznijim hotelima – samo prilagođeno okolini – vodu, struju, klimu, toalet, lavabo, tuš, kuhinjicu sa sudoperom, rešoom i frižiderom, sto, stolice, police, ogroman krevet i još veće prozore. Neki hoteli čak imaju sobe sa manje sadržaja, tako da ako tražite KOMFOR I PRIRODU kućice u Zasavici su pravi izbor za vas.

Pogledajte ovde cene, gde se tačno nalaze i da li su slobodne za datum koji vama odgovara – BUZZOFFSKI ZASAVICA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *