Kako da kupite jeftinu avionsku kartu u 6 koraka

Kupovina karte nekad je najstresniji deo putovanja, pogotovo ako planirate svoje putovanje individualno, sami za sebe. Nekad imate određenu destinaciju i onda provodite sate i sate ispred kompjutera i na telefonu, trudeći se da dođete do najbolje ponude. Nekad vam iskoči baner ili dobra ponuda agencije za veoma jeftine avio karte, ali vi ne znate kako i da li da odreagujete u momentu, što vas dovodi do neiskorišćene prilike.

Mnogi su nas pitali KAKO SE UOPŠTE DOLAZI DO JEFTINIH KARATA, jer se dešava da kada pozovete neku agenciju njihove cene nisu ni približne onima na sajtu ili fejsu ili na nekoj drugoj reklami…

MIT ILI ISTINA – AVIONSKA KARTA ZA 20 EVRA, DA LI JE MOGUĆE? O ovoj temi smo pisali već i to možete pročitati ovde.

  • Prvi korak prijavite se na mejling liste avio kompanija koje lete sa vama najbližeg aerodroma. Tako ćete uvek biti u toku sa svim aktuelnim popustima!
  • Kupite godišnje članstvo (ukoliko ste već leteli preko određene kompanije kupovina članstva je jeftinija, nekada je besplatna). Članovi uvek imaju razne pogodnosti.
  • Kupujte karte preko interneta! Čekirajte se putem interneta ili mobilnog telefona! Trenutno sve avio kompanije žele da internet i mobilno poslovanje dovedu do savršenstva, tako da nude razne popuste i pogodnosti za one koji koriste ove usluge!
  • Ako vaši prijatelji i rođaci putuju negde, pomozite im da kupe karte preko vas. Što više putujete – veći je popust.
  • Kada rezervišete avionske karte nekoliko meseci ranije platićete mnogo manje nego kada avio karte kupujete u poslednjem trenutku.
  • Ukoliko negde vidite dobru ponudu – REAGUJTE ODMAH, neće biti jeftinije 🙂

Bonus saveti

  • Posetite sajtove ili skinite aplikacije SKYSCANNER i MOMONDO kako biste pretraživali jeftine letove. skyscanner momondo
  • Povezani letovi su uglavnom jeftiniji od direktnih, ako vam je bitan budžet a ne brzina – konekcije su odličan izbor koji nekad može da vam uštedi stotine evra.

 

 

3 thoughts on “Kako da kupite jeftinu avionsku kartu u 6 koraka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *