ODVEDITE DECU NA OVA MESTA AKO VOLE PEPA PRASE

Top 3 lokacije koje morate posetiti ako ste fan Pepe Praseta

Pepa Prase je crtać koji je za jako kratko vreme osvojio planetu. Mališani širom sveta ga obožavaju. Ovo preslatko prasence je podjednako popularno i među devojčicama i među dečacima.

Skoro sam pročitala da se na Floridi otvorio prvi tematski par posvećen Pepi. Zato sam odlučila da malo istražim i vidim da li ima sličnih sadržaja negde bliže. U nastavku vam otkrivam koje su to top 3 lokacije koje morate posetiti ako ste Pepin obožavalac. 🙂

Deca će vam biti zahvalna do kraja života ako ih odvedete na ove top 3 lokacije.

1.Gardaland, Italija

Booking.com

Gardaland zabavni park se nalazi na pola puta između Venecije i Milana, blizu Verone i tik uz jezero Lago di Garda po kome je i dobio ime. Ovaj park je izdeljen na tri celine na osnovu uzrasta. U okviru Fantasia celine koja je namenjena najmlađima, nalazi se Pepa Pig Land.

U okviru Pepine zemlje uživaćete u vožnji Deka Prasetovim vozićem. Moći ćete da se igrate u Pepinoj žutoj kući na vrhu brda. Upoznaćete i samu Pepu sa kojom se možete fotografisati za uspomenu. Vrhunsku zabavu će vam pružiti vožnja šarenim balonima, istim kao iz crtaća. Usudite se da obiđete i ostrvo pirata i krenete u potragu za blagom. I na kraju svratite kod gospodina Lisca po neki suvenirčić.

Pepa Prase zemlja nudi celodnevnu zabavu, a možete se vratiti i sutradan! Samo kupite kartu za dva dana ( zaredom ) i vratite se nakon što ste prespavali u nekom od magičnih hotela u okviru Gardaland rizorta. U rizortu se nalaze tri hotela koja nude sve što deci treba. Za dva  noćemja  sa doručkom u nekom  od ovih hotela potrebno je i zdvojiti između 800 i 1000 evra za četvoročlanu porodicu. Od hotela imate obezbeđen besplatan prevoz koji ide na svakih 30 minuta do Gardaland parka. Tako da ne morate razmišljati o parkingu čija je cena 6 evra za ceo dan.

Klikni ovde da pronađeš smeštaj u blizini

Smeštaj možete potražiti i u nekom od obližnjih hotela van rizorta. Nema magije kao u Gardaland hptelima, ali su cene dosta pristupačnije.

Park radi tokom cele godine, ali je važno da znate da tokom zime i jeseni radi samo vikendom i praznicima. Takođe, da biste izbegli enormne gužve, nemojte ići u avgustu, jer su tada gotovo svi Italijani na odmoru. Za tačno radno vreme najbolje je da proverite na zvaničnom sajtu  parka https://www.gardaland.it/en/ . Tu možete videti i cenovnik što se tiče ulaznica.

2. Peppa Pig world of play, Holandija

U pitanju je igraonica posvećena neodoljivom prasetu. Pepa prase igraonica smeštena u tržnom centru u Lejšendamu. Lejšendam se nalazi u južnoj Holandiji nadomak gradova Vorburg i Haga.

Igraonica radi od 10:00 do 20:00, a karte se kupuju online na zvaničnom sajtu igraonice  https://www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/ . Interesantno je da cena karti za decu (do 8 godina) oko 20 evra, dok je za odrasle ( od 9 godina pa naviše) oko 6 evra. Takođe, deca mlađa od 8 godina ne mogu ući bez odrasle osobe (18+). Odrasli (18+) ne mogu ući bez dece. Postoje izvesna pravila, pa tako nije dozvoljeno unošenje hrane i pića, jer u okviru igraonice postoji bar. U pojedinim delovima je obavezno izuvanje i posedovanje neklizajućih čarapa + koje možete kupiti na licu mesta po ceni od 1,5 evra). Igraonicu ne možete napuštati sve dok grupa sa kojom ste ušli ne završi obilazak.

KLIKNI OVDE DA PRONAĐEŠ SMEŠTAJ U BLIZINI

U igraonici postoji nekoliko mesta za fotografisanje gde sami podešavate pozadinu. Pa se tako možete slikati u bašti bake Prase dok vam leptir sleće na glavu. Fotografije su digitalne i dobijate ih preko QR koda koji dobijate na ulazu.

Postoje i neke ulaznice sa određenjm popustima, o kojima detaljno možete saznati na sajtu.

Igraonica je podeljena na 12 zpna koje su bazirane na temama iz crtaća. Vaši mališani će uživati u voziću deke Praseta. Kupovaće u supermarketu kod gospođa Zeke. Ludo će se provesti u jazbini Rebeke Zeke. Trebaće vam ceo dan da obiđete sva čudesa ove igraonice tako da se naoružajte kondicijom. 🙂

Ova igraonica je mesto koje bi trebalo posetiti ako se nađete u Holandiji, pa odvojite jedan dan za obilazak. Mada možete i ciljano otići u Lejšendam. Smeštaj u obližnjim hotelima se kreće od 150 do 300 evra za četvoročlanu porodicu. Preporučujem da smeštaj potražite u obližnjem Hagu pa ujedno organizujete i obilazak istog. Hag ima veći izbor pristojnih hotela po pristupačnim cenama.

3. Paulton Park, Velika Britanija / PEPA PRASE

A gde drugo nego tamo odakle je sve počelo?🙂 U okviru Paultons Parka u Hemširu, nalazi se Pepin tematski park. Da biste posetili Pepin svet potrebno je da kupite ulaznicu za ceo park. Radno vreme parka varira tokom godine pa je tako najbolje proveriti na njihovom sajtu Kupovinom ulaznica online ćete značajno uštedeti. Deca do jednog metra visine ne plaćaju ulaznicu. Cena pojedinačne ulaznice se kreće oko 40- 50 evra. Dok je za porodičnu kartu za četvoro potrebno izdvojiti između 180- 220 evra.

POGLEDAJTE OVDE CENE SMEŠTAJA U BLIZINI

Pepin svet nudi devet vrsta vožnji, pa tako možete uživati u voziću Deke Praseta, voziti se Pepinim šarenim balonima ili krstariti brodićem do piratskog ostrva. Gospođa  Zeka će vas rafo provozati u svom helikopteru. Mališani će biti oduševljeni jahanjem dinosaurusa. A tu je i kraljičin leteći kauč. Popnite se na vetroviti zamak i proverite da li je stvarno tako vetrovito.

Možete se fotografisati sa Pepom i Džordžom na verandi ispred škole. A društvo će vam praviti i mama i tata Prase kao i Suzi ovca i još po neki od likova iz crtaća.

Pepin svet nudi celodnevnu zabavu tako da ćete iz parka otići umorni i puni uspomena, a deci ćete pružiti provod za pamćenje.

Na samo nekoliko kilometara od parka možete se smestiti u nekom od hotela. Cene za noćenje četvoročlane porodice se kreću od 200 do 400 evra u zavisnosti kakvi su vam prohtevi.

Iako nam je lokacijski najudaljeniji, Paultons Park je svakako nešto što morate obići ako su vam deca luda za Pepom.

Dok sam pisala ovo shvatila sam da znam imena skoro svih karaktera iz crtaća. 🙂 Da li i vaše dete voli Pepu? Koliko likova vi znate? I koja je omiljena epizoda vašeg mališana. Mi obožavamo onu kada Pepa i Džordž idu kod zubara.

Do sledećeg pisanja ostajte zdravo i gledajte PEPU PRASE. ♥️

PLANIRATE ODMOR U GRČKOJ? KLIKNITE OVDE

One thought on “ODVEDITE DECU NA OVA MESTA AKO VOLE PEPA PRASE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *